Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Heh to je sranda. Mne ked na to svieti slnko, tiez zacali vypadavt stlpce pixlov, ale pre zmenu podsvietenie ako keby zdvojnasobilo intenzitu...ziari to ako blbe :)

• O 4 týdny později...
  • O 12 let později...
Odesláno

Ahojte. Trošku obnovím starú dnes už skoro "veterán" 307 tému - displej..

.. mám "C- velký s dálkovým ovladačem a navigací" ako som sa dočítal na začiatku témy.. (ovládač nemám - neviem ani na čo by mi bol)

Na slnku alebo väčšom svetle je ho biedne vidno tak som zvažoval ho rozobrať a pozrieť aký typ podsvietenia tam je. Nemáte niekto skúsenosť? (Vyzerá to byť kus hardwaru v kovovom púzdre - idú dnu aj optické káble - zatial som ho neotváral radšej)

..popr. aspon keby sa dalo vypnúť pohasnutie jasu pri zapnutí svetiel. Nedá sa to oblbnúť?

PS: škoda tskejto výbavy - obyčajný lcd červený ako mám v berlingu je topka za každého svetla - tento "tablet" bieda..

Ďakujem

Odesláno (upraveno)

@mitomito Ahoj a vítej v klubu . Asi si se hodně začetl , protože vyškrábnout 12 let starý téma se jen tak nikomu nepodaří :D Ale aspoň je vidět , že odpověď hledáš ...

Pohasnutí displeje při zapnutí světel se dá vyřešit tak , že si diagnostikou necháš nastavit denní svícení , pak se ti po nastartování rozsvítí světla venku , ale displej a přístrojovka bude svítit dál naplno ;)

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno (upraveno)

Ďakujem pekne za odpoveď, áno už som večer našiel vlákna kde sa riešilo to cez diagnostiku. Mám doma len takú univerzálnu diagnostiku (delphi) tak kuknem či tam je taká voľba ale skôr to bude o prehratí FW v BSJ ... Ďakujem ešte raz

Upraveno uživatelem mitomito

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...