Grimoar Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Zdravim vsetkych.Mam problem so saharou,ktora nespina.Uz som hladal v historii (Hledani) a zistil som,ze sa da jej funkcia overit odpojenim nejakeho konektora a skontrolovanim relatok.Ale neviem prist na to kde mam tie relatka na aute ja a ktory konektor treba vytiahnut ci pripadne zoskratovat.Sahara sa mi nezopne ani pri zapnuti klimy.Ta je automaticka. A mam 406 2l HDI 109 koni a r.v. 2003 restyl.Vie mi niekto poradit kde hladat tie relatka a konektor?Nasiel som len sedy konektor vedla sahary s troma pinmi a vodice boli zlto-zeleny,sedy a bledo ruzovy.A relatka som nenasiel vobec. Citovat
alternativ Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Relatka jsou umistena primo na sahare, pod ochrannym krytem z pohledu pred autem. Kdyz jsou spatne zakryta, tak na ne v zime strika nasolena voda a draty a kontakty uplne odhnijou. Mas dvouvrtulovou saharu? Citovat
Grimoar Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 Sahara je iba jednovrtulova.Mal som odmontovanu mriezku chladica,ale ziadne relatka som nenasiel.Takze treba odmontovat celu vrtulu aby som sa k nim dostal? Citovat
P607Olda Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Na 406 HDi 80 kW r.v. 03 jsme měli závadu v regulátoru sahary. Je umístěn těsně u motorku sahary, tedy vevnitř v sahaře. My jsme měnili celou saharu, za asi 4500, ale ty se můžeš pokusit o opravu. Citovat
alternativ Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Relatka by mela byt uprostred sahary, vedle vrtule. [upravil dne 19/6/10 alternativ] Citovat
martis Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 len tak mimo temy,keby trebalo vrtulu tak mam jednu doma tak ako pise alternativ tam su relatka ako bolo napisane,ale relatka su za takym ciernym krytom ten das dole a relatka mas ako na dlani. Citovat
alternativ Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Ja tam ten kryt nemam, takze je ted musim menit Citovat
Grimoar Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Aha!Takze treba zmontovat cely ten vyfoteny kryt,ak som spravne pochopil.A kde by som nasiel to cidlo od termostatu,o ktorom som sa tu docital,ze ked sa vytiahne tak by sa mala sahara spustist? Citovat
dobrmik Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 cely kryt ne jen ten obdelnik jak je v cervenym ramecku.je to na 4 zobaccich.to cidlo je na boku motoru jak je posilovac brzd je zelene to cidlo.s nastartovanym motorem by se mela rozbehnout. [upravil dne 21/6/10 dobrmik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.