kveton Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 nemám ho u sebe, mám pro něj dneska zajet? Citovat
Benžík Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Trochu se prizivim v tomhle vlakne...Kamarad ma 406 old 1997, ma destovej senzor, ale od ty doby, co ma vymeneny predni okno, tak mu senzor nefuguje. Rika, ze to ted funguje jako obycejny cyklovac. Sklo se senzorem to je. Co s tim muze byt? A co s tim udelat, aby to fungovalo? Nejlip, kdyz mi jste mi poradili, kde najit schema zapojeni, urcite uz to sem nekdo daval, ale nemuzu to najit. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Ludweek: nejjednoduší bude když vemeš multimetr jestli ti do pinu 3,5 jde proud...12V já když sem ho dodělával tak mi tam šel proud ale nesvítil a po aktivaci na Dia mi začal i svítit..no a když budud pokračovat tak už budu mluvit k Benžík: senzor mi nefungoval..šlo to jako cyklovač.. pak sem zjistil že sem vyhodil ty gelové kravinky tak sem byl v K+M a tam mi dali pro toyotu a z toho sem si to nařezal...a vše jde OK Citovat
Benžík Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 To je old model, tam by gel neměl být. Ale díky. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 To je old model, tam by gel neměl být. Ale díky. sorry ale toto je old model a co je to poz 9 podložky Citovat
Benžík Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 To na pozici 9 jsou nejaky drzacky nalepeny tim gelem? I u old modelu? Takze odlepit, vycistit, odmastit a nalepit z5? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Pokud se vratit ke svemu problemu, tak treba to objasni i tenhle. Ja mel sklo na stary model. Tam je senzor pridelany mechanicky. Na skle je ramecek, ke kteremu se senzor pricvakne. Po vymene skla, spravnem prilepeni senzoru a aktivaci v BSI vse funguje tak jak ma. 2 Benzik. Mozna ze ma senzor jenom deaktivovanej. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 btw.: ta 9. je prave ten \"ramecek\" prilepenej na skle Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 sakra..to jsem si moh myslet takze je bud pripojeny a funkcni nebo odpojeny a nefunkcni... Citovat
Mino85 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Pise sa tu ze senzorma po aktivacii svietit ( biele,oranzove,zelene svetlo...)Lenze mne nic nesvieti( pozeral som v tme) V manuali je aj pisane ze sa ma zobrazit hlaska \" automaticke stierace aktivovane\". Nic sa mi nezobrazuje. Stierace urobia jeden cyklus a potom uz len podla intenzity dazda stieraju. Senzor az na par pripadov funguje spolahlivo. Tak ako to teda je:myslim? [upravil dne 23/11/10 13:36 Mino85] Citovat
BV406 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 ano, po aktivaci, kdyz vystoupis z auta a kouknes nahoru na predni sklo doprostred, tak uvidis takove zlutooranzove svetlo jinak hlaska na pp mi pri aktivaci nevyskakuje, mozna jen u mux, a po aktivaci projede jeden cyklus a pak az kdyz zaprsi Citovat
Mino85 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 no ale mne tam ziadne svetlo nesvieti a mam MUX. To svetlo ta ma nejaky funkcny vyznam? Citovat
BV406 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 aha ... tak to nevim zkus pockat na nekoho, kdo ma mux jestli mu sviti svetylko za sklem, to jsou prave ty diody senzoru viz zde http://cs.autolexicon.net/articles/destovy-senzor [upravil dne 23/11/10 15:04 BV406] Citovat
Mino85 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 jedine ak by tam boli IR diody, tie by som nevidel Citovat
sannyray Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Zdravim sice je to stara tema ale novsiu som nenasiel a mne sa stalo to iste. Senzor fungoval , vsetko ako ma . Az dnesneho dazdiveho dna som zapol dazdovy senzor a funguje klasicky ako cyklovac. Na intenzitu dazda vobec nereaguje diodi svietia dokonca by som povedal ze blikaju ,nemyslim ze to tak ma byt preto vas prosim o radu vdaka , chcem iba pripomenut ze to fungovalo vdaka Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Pokad svítí tak je zrada u senzoru a ne v povolení na bsi.Podle míto ti nedosedá gel mezi sklem a senzorem.Mě to dělalo toto když sem tam ten gel neměl Citovat
Ferry Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 u 2.1TD jeste BSI neni, vsechna \"inteligence\" je misto toho primo v senzoru a pod palubkou jsou jen dve relatka (cerna, umistena vedle sebe) priciny nefunkcniho senzoru a) jiz zmineny spatny opticky kontakt mez sklem-gelem-senzorem b) spatny senzor, mohl odejit detektor, pripadne neco jineho, senzoru mam doma asi 5ks, muzu nejakej odzkousenej pripadne poslat Citovat
sannyray Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Tak ti moc dakujem za radu , hned ako sa manzelka vrati s dufam celym autom skusim pozriet tu priliehavost na sklo popripade tie gelove vankuse v akom su stave a popripade ze by to bolo ozaj pase kolko by si chcel za ten senzor ja som az z bratislavi. Vdaka Citovat
sannyray Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Sedim v aute skusam vselico ale chova sa to chaoticky ako zblaznene stierace , svetielko teda dioda svieti iba jedna ta druha je mrtva a gélove podusky vyzeraju byt ok neviem teda co si mam otom mysliet Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Nekoukl jsem se co máš za model takže bsi opravdu nemas.U modelu s bsi svítí jen jedna dioda.To ti nevím pomoct.nejspíš ta výměna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.