oudry Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 musíš v palubním počítači vypnout klimatizaci pak ti jde větrák bez klimatizace Citovat
mira206 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 aha,to jsou věci.Palubní PC mam v němčině,snad to pochopím. Citovat
Judes Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 mira206 môžeš \"klímu\" vypnúť aj cez PC ale aj otočením gombíka ventilátora v smere proti hodinovým ručičkám, ale aj tak vypínaš len automatický režim klimatizácie, chladenie ti pôjde aj tak v závislosti od konfortného stupňa aký máš navolený. Citovat
SonX Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Zdravým all možete sem dakto vložiť schemu zapojenia hadíc do kompresora??? budem vďačný Citovat
SonX Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 No pri motore uz som to nasiel na inom vlakne dik moc za ochotu Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Pýtal som sa aký máš motor lebo pre každý je to iné, ale keď už to máš tak nič. Citovat
SonX Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Chcem sa opýtať na cenu hadice číslo 4 keď už sme pritom Citovat
SonX Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: AnotherOne Pýtal som sa aký máš motor lebo pre každý je to iné, ale keď už to máš tak nič. Jaaj sorač nepochopil som ťa 2,0 HDI stava sa no čo už Citovat
SonX Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: AnotherOne Cena 60€. Dík moc Citovat
mira206 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Oudry super,vyzkousel jsem to a funguje to. A jeste jedna vec s kterou bojuji a trochu z jinyho mista.Na radiu v pal. Pc se da menit podle manualu basy a vysky.Me to tan nikde neukazuje.Mam tam korekce predek zadek,prava leva,loudnes a prednastaveny zanry,rock,pop,jazz atd. Nikde nic kolem basu a tak.Da se poradit? Citovat
Přema Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 mira206: Musíš mít zvolený \"žádný žánr\" tehdy jdou seřizovat i basy i výšky.... Citovat
mira206 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Prema: diky,musim vypadat jak trotl,ze? Takova vec me netrkla.Asi bych mel vic pouzivat hlavu. Citovat
alihen Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 ahojte bohuzial postretol tento problem aj mna... a do klimy mi voslo 1250 g (vysvetlim neskor) cestoval som s rodinou a klima nechladila /bolo 33-36 st hned som zhanal servis, kde by mi to pozreli... P - vycistenie a naplnenie min 60,-€ potom som zohlal znameho, ktory mi urobil to iste za 30,-€. pripojil hadice, zmeral tlak (bez tlaku), posvietil UV lampou - ziaden problem sa neobjavil (klima naplnena vyrobcom bez reflexnej farby), klima presla meranim poklesu vakua - bez problemov, naplnenie klimy, test, zadanie hodnot do PC - vsetko v poriadku. do klimy slo asi 620-630g chladiva. po dvoch dnoch klima zase KO vratil som sa ku znamemu a po niekolko desiatok minutovej obhliadne, mi oznamil, ze mam stastie, ze mam deravy kondenzator klimy (chladic). len tak pre zaujimavost - dierka bola rovno pod motorom ventilatora a pod nejakym chlpatym nanosom... zacalo zhanianie kondenzatora... (zohnal som ho iba v EUROSATURN v MT za 175,-€ - po dohode 160,-€ osobny odber, aj so susicom a znacka VALEO) vymena HOME GARAGE (musel som davat dole cely naraznik, svetla a aj ram - aspon som to tam vsetko vycistil (vajgle, listie, kamienky - a uz som vycistil aj chladic kurenia a intercooler), nie je to tazka robota ak uz ste niekedy davali dole naraznik a urobili si pripravok na tie spony, ktore ho drzia pri svetlach. znovu naplnenie klimatizacie za 30,-€ a nejakych 630g chladiva.... ale nikde nezistoval, kolko toho tam ma ist... do PC plnicky zadal vyrobcu auta, model rok vyroby a PC si uz vsetko riadil sam a uz zase slapem vo vychladenom aute niekolko tyzdnov bez problemov a nechcem uz zazit, ze mi v lete klakne klima Citovat
RadoH8 Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 caute ja mam problem s klimou a to dost velky unika my freon (predpokladam ze to bude kondenzator) a klima chladi iba jednu polku auta na soferovej strane ide studeni a na spolujazdcovej teply predpokladam ze to je ta blbost co to prepina na teply alebo studeny a to je zlomene,ak moze byt cena opravy???? mam dvojzonnu klimu. [upravil dne 13/7/10 RadoH8] Citovat
Přema Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 No tohle by mě taky zajímalo....... Citovat
godzilaTO Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Vcera som spozoroval ze mi fuka klima len na soferovej strane. Na spolujazdcovej strane nechladi. Co stym chlapci. Citovat
Přema Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 podle mě palubka ven, a vyměnit ulomenou klapku...... Citovat
godzilaTO Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Fuuuha. To pojde pekne hlboko do vacku??!! Co to stoji taka oprava?? Nahlepsie do servisu asi nie??!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.