Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:roll:roll: Hm.Tak asi stará zlatá střední cesta.Ale neříkej,že se o vylisování nikdo nepokoušel,Nebo je to fakt tak na hovno,že to musí být celej díl??Je mi z toho smutno!!:(:(
Odesláno

:)smutno ti může být, ale jestli konstruktér napíše vyměnit celý náboj s ložiskem,tak bych to neřešil a vyměnil...,taky se to nemění každý měsíc :myslim

[upravil dne 28/6/10 ozzy56]

• O 2 týdny později...
Odesláno

no tak se mi ozval člověk tady z fóra a udělá mi cenu.koupím celý náboj a s kámošem (mechanik) to uděláme.Říkal práce tak na cca hodinku.Předek je prý horší,ale zase o to levnější..:D

Odesláno

Tak nový poznatek.Dnes jsem byl přímo v dílně u kamaráda s tím,že dám nové gumy na zadek a poslechneme který že to ložisko hučí.No a k našemu překvapení nehučelo žádný:o.Dal jsem tam micheliny,jeli to projet.No a je po hučení!Dělali to ty kormorány.tak mám konečně klid a ušetřený peníze:super

Odesláno

Mne začali hučat gumy. Predné som dal do zadu a presunulo sa to zo zadu do predu. Začali hučať asi behom týždňa. Gumy mám Goodyear excelence. Na vyvažovačke hádzali bolo to vidiet okom, ale vyvážené sú. Možno je to z toho rebríka z Kúty - Brno.

Odesláno
Původně zaslal: sefi79

Tak nový poznatek.Dnes jsem byl přímo v dílně u kamaráda s tím,že dám nové gumy na zadek a poslechneme který že to ložisko hučí.No a k našemu překvapení nehučelo žádný:o.Dal jsem tam micheliny,jeli to projet.No a je po hučení!Dělali to ty kormorány.tak mám konečně klid a ušetřený peníze:super

vždyť jsem to říkal, přehoď gumy, zadní za přední. Levné pneu totiž po sjetí začne hučet, ale to už je hloubka vzorku tak míň než 50%

Odesláno

No já jsem si to jen zvedl a poslouchal jestli nehučí.Zdálo se mi,že to je od zadu,ale mohlo to klamat.Ale stejně jsem radši čekal,až to zvedneme a v dílně potichu poslechneme.Ani nevíš,jak se mi před dovolenou ulevilo,že to nebylo ložisko.:super

Odesláno
Původně zaslal: chup

Mne začali hučat gumy. Predné som dal do zadu a presunulo sa to zo zadu do predu. Začali hučať asi behom týždňa. Gumy mám Goodyear excelence. Na vyvažovačke hádzali bolo to vidiet okom, ale vyvážené sú. Možno je to z toho rebríka z Kúty - Brno.

U mě to byly GoodYear Hydragrip při podrobné prohlídce byl běhoun OK, ale na hranách byly mezi sousedními segmenty rozdíly ve výšce až 4mm proč nevím ( tlumiče dle testu 85% ) , vůle nejsou... každopádně podle mě to byla příčina hluku.

Kolegyně - Michelin Energy a totéž, guma ještě pěkná, sousední segmenty měly na hraně různou výšku, ale to byl hukot už od 10 km / h že jsem nevěřil, že to může být guma... byla....

Odesláno
Původně zaslal: koblih69

ale na hranách byly mezi sousedními segmenty rozdíly ve výšce

Tak to sú určite doskákané kôli tlmičom.

Ja mám gumu vajcovitú. Možno prebrzdené:myslim

Odesláno
Původně zaslal: chup

Původně zaslal: koblih69

ale na hranách byly mezi sousedními segmenty rozdíly ve výšce

Tak to sú určite doskákané kôli tlmičom.

Ja mám gumu vajcovitú. Možno prebrzdené:myslim

Hm zajímavé,ale já jsem je měl sjetý rovnoměrně,stejný vzorek po celém běhounu..:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...