sefi79 Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 :roll: Hm.Tak asi stará zlatá střední cesta.Ale neříkej,že se o vylisování nikdo nepokoušel,Nebo je to fakt tak na hovno,že to musí být celej díl??Je mi z toho smutno!!:( Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 :)smutno ti může být, ale jestli konstruktér napíše vyměnit celý náboj s ložiskem,tak bych to neřešil a vyměnil...,taky se to nemění každý měsíc [upravil dne 28/6/10 ozzy56] Citovat
sefi79 Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 No a zvládl bych to sám?,Je potřeba k tomu nějaký speciální nářadí?? Citovat
koblih69 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Myslím, že se to dá udělat, ale otázka je jestli to stojí za to, myslím, že je to stejný jako tady: http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2004072701 Citovat
sefi79 Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 no tak se mi ozval člověk tady z fóra a udělá mi cenu.koupím celý náboj a s kámošem (mechanik) to uděláme.Říkal práce tak na cca hodinku.Předek je prý horší,ale zase o to levnější.. Citovat
Pucmeloun Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Kormorany mylsím úplně špatný nebudou - mím je na 406 - létní i zimní a na XMku taky a nokdy žádnej problém. Citovat
sefi79 Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 Tak nový poznatek.Dnes jsem byl přímo v dílně u kamaráda s tím,že dám nové gumy na zadek a poslechneme který že to ložisko hučí.No a k našemu překvapení nehučelo žádný.Dal jsem tam micheliny,jeli to projet.No a je po hučení!Dělali to ty kormorány.tak mám konečně klid a ušetřený peníze:super Citovat
deddo306Break Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 aký presný typ si mal tých pneumatík? Citovat
sefi79 Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 kormoran 195/65R15.Jestli to takhle stačí. Citovat
deddo306Break Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 myslel som že či gamma alebo impulser... Citovat
sefi79 Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 Člověče to nevím.Jaký je v tom rozdíl?,Možná,že kdyby si to nějak rozepsal vzpomněl bych si... Citovat
deddo306Break Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 mysím že len v type dezénu,preto ma to zaujima Citovat
sefi79 Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 Tak to fakt nevím.Ty gumy měli vzorek takový,že veprostřed 2x menší obdélníky a po stranách širší.No a hloubka byla tak cca 3-4mm Citovat
chup Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Mne začali hučat gumy. Predné som dal do zadu a presunulo sa to zo zadu do predu. Začali hučať asi behom týždňa. Gumy mám Goodyear excelence. Na vyvažovačke hádzali bolo to vidiet okom, ale vyvážené sú. Možno je to z toho rebríka z Kúty - Brno. Citovat
kobr Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: sefi79 Tak nový poznatek.Dnes jsem byl přímo v dílně u kamaráda s tím,že dám nové gumy na zadek a poslechneme který že to ložisko hučí.No a k našemu překvapení nehučelo žádný.Dal jsem tam micheliny,jeli to projet.No a je po hučení!Dělali to ty kormorány.tak mám konečně klid a ušetřený peníze:super vždyť jsem to říkal, přehoď gumy, zadní za přední. Levné pneu totiž po sjetí začne hučet, ale to už je hloubka vzorku tak míň než 50% Citovat
sefi79 Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 No já jsem si to jen zvedl a poslouchal jestli nehučí.Zdálo se mi,že to je od zadu,ale mohlo to klamat.Ale stejně jsem radši čekal,až to zvedneme a v dílně potichu poslechneme.Ani nevíš,jak se mi před dovolenou ulevilo,že to nebylo ložisko. Citovat
koblih69 Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: chup Mne začali hučat gumy. Predné som dal do zadu a presunulo sa to zo zadu do predu. Začali hučať asi behom týždňa. Gumy mám Goodyear excelence. Na vyvažovačke hádzali bolo to vidiet okom, ale vyvážené sú. Možno je to z toho rebríka z Kúty - Brno. U mě to byly GoodYear Hydragrip při podrobné prohlídce byl běhoun OK, ale na hranách byly mezi sousedními segmenty rozdíly ve výšce až 4mm proč nevím ( tlumiče dle testu 85% ) , vůle nejsou... každopádně podle mě to byla příčina hluku. Kolegyně - Michelin Energy a totéž, guma ještě pěkná, sousední segmenty měly na hraně různou výšku, ale to byl hukot už od 10 km / h že jsem nevěřil, že to může být guma... byla.... Citovat
chup Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: koblih69 ale na hranách byly mezi sousedními segmenty rozdíly ve výšce Tak to sú určite doskákané kôli tlmičom. Ja mám gumu vajcovitú. Možno prebrzdené Citovat
sefi79 Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 Původně zaslal: chup Původně zaslal: koblih69 ale na hranách byly mezi sousedními segmenty rozdíly ve výšce Tak to sú určite doskákané kôli tlmičom. Ja mám gumu vajcovitú. Možno prebrzdené Hm zajímavé,ale já jsem je měl sjetý rovnoměrně,stejný vzorek po celém běhounu.. Citovat
sefi79 Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 Jéé,citoval jsem špatně.Chtěl jsem reagovat na kobliha.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.