Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím nekamenujte mne ale zajímala by mě vaše zkušenost.

Co svítí lépe , podle vás . .co nejvíce led

nebo méně led . Nebo je to stejný.

něják jsem to dříve na silnici nesledoval ale řekl bych že nějáké svítí

méně ale nevím které.

Odesláno

Piratske denni sviceni s homologovanym se srovnat neda. Jsou pouzity uplne jine led diody. Ted se objevilo ale piratske ktere primo kopiruje origo homologovane a to sviti pekne, takove to za +-500 je total ****. To si poskladate doma z elektra.

Odesláno

Nedavno jsem mel skoleni, a padla tam informace, ze svetla na denni sviceni byt muzou, ale musi sviti i svetla zadni, takze vlastne k tomu musi byt zaple aspon parkovacky. Tak mi vysvetlete, jak to muze tolika lidem prochazet

Odesláno
Původně zaslal: JardaMoj

proc? to jenom zalezi na tom jak chytre to lidi umistej.

Myšleno zcela jinak. K čemu to denní svícení je? Co to ušetří? Vždyť kvalitní stojí víc peněz než spotřebuju žárovek za celý můj život. Navíc to auto tak nezkutečným způsobem zprzní, že je to až neuvěřitelný. Krom origo Audi teda. Když už s tím přišli. :)

A to opičení po nich je taky mazec. :myslim

Odesláno

tak jsem se rozhodl ze sem pridam fotku led diod co mam na aute.. bonedaddy - bohuzel me odchazela zarovka jedna za druhou, taky jsem denni prouzky nechtel protoze mi to pripadalo jak tuzing auta,, ale tak co, zapremyslel sem a rozhodl, ze ji zkusim napasovat do mlhovek. Myslim si ze to nevypada ani jako kopie audi, ani tuzing.. naopak si myslim ze sem udelal docela fajn vec.. bohuzel fotak to neumi vyblejsknout tak jak je to nazivo. jinak cena 1000,- mi pripada v pohode, kvalitni sviceni, homologace, vse proste OK. (tech 1000kc sem uz davno nacpal do zarovek a to byli znackovy).. neber to ale tak ze ti tady neco vycitam nebo buzeruju, jen chci dokazat, ze to jde:)

[upravil dne 22/6/10 JardaMoj]

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Nedavno jsem mel skoleni, a padla tam informace, ze svetla na denni sviceni byt muzou, ale musi sviti i svetla zadni, takze vlastne k tomu musi byt zaple aspon parkovacky. Tak mi vysvetlete, jak to muze tolika lidem prochazet

Na jakem skolini si to bol. Denne svetla ano ale vtedy nesmu svietit v predu ziadne ine a v zadu bud to nic alebo obrysove svetla ale bez osvetlenia SPZ. Ja mam napr. Octaviu II/FL a tam su od vyroby denne svetla v predu a nedaju sa ani vypnut.Bud to jazdim s nimi alebo zapnem parkovacky+ tlmene a vtedy denne zhasnu.

Odesláno
Původně zaslal: JardaMoj

bonedaddy - bohuzel me odchazela zarovka jedna za druhou, taky jsem denni prouzky nechtel protoze mi to pripadalo jak tuzing auta,, ale tak co, zapremyslel sem a rozhodl, ze ji zkusim napasovat do mlhovek... neber to ale tak ze ti tady neco vycitam nebo buzeruju, jen chci dokazat, ze to jde:)

Pěkný, konečně někdo kdo u toho přemýšlel a něco vymyslel. Nevím co na to teda říká poliice ale je mi to buřt, taky mám na autě hodně věcí který se jim nelíbí. :aut

Stejně bych si to na auto ale nedal. :)

Proč sis na auto nedal xenony když ti chcípali žárovky? :D

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Na jakem skolini si to bol. Denne svetla ano ale vtedy nesmu svietit v predu ziadne ine a v zadu bud to nic alebo obrysove svetla ale bez osvetlenia SPZ. Ja mam napr. Octaviu II/FL a tam su od vyroby denne svetla v predu a nedaju sa ani vypnut.Bud to jazdim s nimi alebo zapnem parkovacky+ tlmene a vtedy denne zhasnu.

nechápu proč u denních světel obrysovky nemjí svítit a u normálních světel používanách ve dne svítit mají??? vžzdyť ze zadu nikdo nepozná jestli mám denní světla nebo svítím normálníma. a ze předu svítí potkávačky , tak naco ještě obrysovky?

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

Původně zaslal: Existujuci

nechápu proč u denních světel obrysovky nemjí svítit a u normálních světel používanách ve dne svítit mají??? vžzdyť ze zadu nikdo nepozná jestli mám denní světla nebo svítím normálníma. a ze předu svítí potkávačky , tak naco ještě obrysovky?

U dennych svetiel nesmu svietit obrysovky preto : lebo obrysovky v predu ti mozu svietit iba z prednymi hmlovkami. Aby sa to neplietlo.Ak pojdes cez den so zapn. hmlovkami dostanes pokutu. Ak ti budu svietit len denne bez obrysovik tak je to OK. Na Octavii mam origo od vyroby denne svetla a hned vedla nich su aj hmlovky.Vies kolko ludi na mna za ten rok co s nou jazdim blikalo a tukalo si na celo ze som debil a jazdim s hmlovkami? Uz som si na tych naznalych zvykol.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...