Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

auto chcípá hned po startu,i za tepla.......

Recommended Posts

Odesláno

auto mi někdy špatně startuje a skoro pořád mi po startu ihned chcípne a startuju tak dvakrát třikrát,než se odlepim od baráku.Když je auto zahřátý a jedu třeba po městě,kde před semaforem vykvaltuju a dojíždim k němu,tak mě zase chcípne.nedrží volnoběh ani zahřátý,ani teplý.Jel jsem na diagnostiku a na motoru neukázala žádnou závadu.Automechanik mě vyčistil tu klapku pod sáním,jak se přidává plyn a pořád to samé.Dneska jsem si takhle pěkně vykvaltoval během jízdy mimo vesnici a v zatáčce jsem si málem rozbil hubu,protože mě to chcíplo a já to poznal na poslední chvíli......už jsem zoufalej....dodávam,že auto je na plyn,kterej ta byl montovanej legálně před pár měsícema,ale tohle se mi stává,ikdyž jedu jenom na benzín:grr:grr

• O 3 týdny později...
Odesláno

taky se mi teď vyskytl problém při raním startu motor nastartuju,ale otáčky spadnou hned dolů a motor chcípne,napodruhý už nastartuju bez problému,když je to teplý nastartuju napoprvý.na co bych se měl zaměřit?:myslim díky za jízdy nechcípe...

[upravil dne 3/7/10 Charlie 1]

Odesláno

mě to zase za studena špatně startuje parkrát to střelí do airboxu a musí se dýl točit s klíčkem za tepla je to ok akorát to prostě nechce tahnout od spoda.Po zejtří jedu kupovat novou zapalovací rampu myslim že to bude nejspíš tim tak dám vědět jak sem dopad.

Odesláno

Zdar mně to taky sem tam chcipne když zrovna nechci ale vinu davam LPG protože před montaži jsem nic takoveho nezaznamenal i když auto mam jen kratce, vesměs to chcipne když vyšlapnu spojku a dobržduju do zatačky na nejake parkoviště nabo plac před garaži, budu měnit svičky a skusim přehodit i zapalovaci rampu, ale dle meho uvaženi je to na reklamaci LPG je to totiž 4- bod a impulzy do plynovych vstřikovaču to bere z benzinových vstřiku.

Odesláno
Původně zaslal: DAW11

Zdar mně to taky sem tam chcipne když zrovna nechci ale vinu davam LPG protože před montaži jsem nic takoveho nezaznamenal i když auto mam jen kratce, vesměs to chcipne když vyšlapnu spojku a dobržduju do zatačky na nejake parkoviště nabo plac před garaži, budu měnit svičky a skusim přehodit i zapalovaci rampu, ale dle meho uvaženi je to na reklamaci LPG je to totiž 4- bod a impulzy do plynovych vstřikovaču to bere z benzinových vstřiku.

rampu bych neměnil a svíčky na to nebudou mít taky vliv je to špatně seštelováný plyn,při náhlé změně otáček dávají plyn podle benzínových vstřiků o trochu později,mě to taky dělalo to samý jako tobě,málem jsem si rozbil hubu,tak napojili auto na diagnostiku a jeli jsme to projet na noteboku sledoval změny když jsem vyšlápnul spojku a vstřikovače při změně dávaly málo plynu tak přidal a ted chodí bez problému,no půl roku by jsi měl mít záruku na práci tak se s nima domluv a pokud za něco stojí tak ty to BEZPLATNĚ seštelují,nicbych jim nedával je to jejich problém a musí si ho odstranit ,aby to LPG nedělalo...

[upravil dne 5/7/10 Charlie 1]

Guest servisman
Odesláno

nehledě po vyčištění bych doporučil odpojit řj motoru aby se pak načetla new data

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Já bych se chtěl zeptat,ale neim esli to je normální,ted v zimě...příjdu k autu 2x nažhavím a chytne to ale pak jakoby motor dělá brup brup brup jako by šel na 3 válce a pak se zase sklidní,nafty tam mám dost,palivák je měněnej,dokonce sem mu i napumpoval,pak když to je ohřátý tak to nic nedělá..že by žhavící svíčky?zlobí to jen za studena-jedná se o 1.9 td 66kw

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...