Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

podpis retarda

Recommended Posts

Odesláno

Ludweek: To není o tom, kde bydlíš nebo odkud jsi. V Praze se mě nebo rodičům nikdy nic takového nestalo, naopak na chatě několikrát.. V Praze je však nejvíc lidí, logicky se zde najde nejvíc blbců.. s městem to nemá nic společného. Stačí být na špatném místě.. oproti tomu na vesnicích je méně lidí, i méně aut a zde máš zase větší pravděpodobnost, že když bude přítomen nějakej blbec, tak vezme i to Tvoje auta.. zkrátka si nevybereš. Bohužel. A to buď rád, že nevlastníš nějakou drahou audinu, porsche, atd.., to bys byl terčem častěji, už jenom proto, že závist v této zemi vládne..

Odesláno

Taky mám nemilou zkušenost Pardubice Hypernova, přijedem, vystupujem z auta, ještě koukáme, že vedle nás stojí bílá fábka. Přijdem po nákupu a nestačíme se divit, levej přední blatník promáčklej a s bílou barvou :fnuk , zrovna jak naschvál strana, která byla před pár měsícema nově nalakovaná, někteří lidi jsou fakt tupci :grr .

U nás v baráku bydlí jeden mladej, jezdí s hnusným starým oplem a už snad 2x se mi stalo, že zaparkoval nakřivo a tak blízko vedle mě, že jsem měla, co dělat, abych vůbec nastoupila do auta a nemusela se soukat přes spolujezdce.

A do třetice trochu :xvul , mám jízdní kolo v kolárně a očividně je někdo taková lemra, že mu párkrát spadlo, takže rám a nový sedátko, už jsou pěkně poškrábaný.

Odesláno

Aluška mě se jednou stalo, to jsem měla ještě Golfa, že mi někdo zaparkoval na sídlišti tak, že byl asi deset cm od dveří řidiče.. jelikož na Golfovi jsem neměla DO, a po krádeži auta byl zámek u spolujezdce rozbitej, musela jsem jak blbec lést kufrem.. taky pěkná zkušenost, protože když šel kolem nějakej pán, tak chtěl volat policajty, že se vkrádám do auta, nebylo mu jasný, proč lezu kufrem, musela jsem mu ukázat papíry a ve chvíli, kdy si konečně všiml auta vedle, mu i došel tenhle způsob lezení do auta :-)). Ad kolárna.. soused to vyřešil tím, že si pokaždé to kolo omotává nějakým molitanem, protože má poměrně drahé kolo a děcka z baráku už mu to jednou shodily.. :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

jenom porad premyslim od ceho to ku*va asi je? vozejk? proc neni odrany naraznik? pod takovym uhlem snad jedine kladivo? ja nevim...je to proste demence

2 peugeot09: tohle neni smula to je proste umysl...koko*i su na celom svete..jak pravil klasik...ale z zadny vesnice nebo malomesta jsem si zatim sramy neodvez

2 jofo: jojo Manchester a horici pasik pro srandu mistnich zmrdu ..taky znam :( to je kriminalita...drza starenka..to je na presdrzku zvlast kdyz ji pri tom vidis

2 chechet: pokud to ctes, tak uplne chapu jak ses citil kdyz jsi privez cupatko a dva tydny na to melo proslapnuty blatnik :(

mno vim od ceho tohle je.Tohle mi tipek udelal na kabru pred mejma ocima!! postav si vedle auta oktavku rv 95-2000 a otevri si zadni dvere tak aby se ti oprely o druhy auto a pak nech skocit 12lety decko na zadni sedacky a uvidis co to udela:( priblizne tahle bych to videl nebo podobne..

jinak souhlasim ze to neni jen o praze tohle se stava vsude hlavne u obchodaku..

Odesláno

Vecna tema. Za viac ako 2 a pol roka co mam 306 mi tam pribudlo 5 poskodeni laku, ktore som sam nezavinil. Naposled sem tu mal v pokecu i temu, kdy mi nekdo prevalil blatnik tak, ze nesli otevrit spolujezdcove dvere...

Tohle je nic, a na tvim miste bych to neresil. Skusit to vyklepnout, co to pujde, a kaslat na to... Opravis tohle, zachvili mas dalsi, a dalsi ...

Kdyz sem mne obycejne punto, nekde mi udelal skrkanec klicem od predniho blatnika az po zadni cez obe dvere ... Nastesti vetsina s toho skrkancu sla zalestit tempem ...

Odesláno

mam podobnu prazsku skusenost.... pondelkove rano pridem k autu a cakalo ma toto .... odreny naraznik blatnik, zlomeny vo falci a odlomene elektricke spetne zrkadlo... myslel som ze ma je...

Odesláno

Aha, a ja proc mi znami porad rika, ze parkuju ve fenixu :), a on Ludweek :D

nezavidim

Odesláno

2 fe-re: no to je uplne na presdrzku..

A co s tim? Znamena to, ze jedina moznost je pojisteni, ktere si budu sam platit? Musime porad doplacet na blbost jinych? Je realne toto resit podle § 257 Poskozovani cizi veci? Znate nekdo takovy pripad? Pokud totiz tyhle mrdky neuvidej nejaky exemplarni potrestani, tak se nic nezmeni. Vyhlasuji boj proti omezenosti. Komu se podari diky dostupnym pravnim nastrojum potrestat vinika podobneho cinnu a medialne to proflaknout, tak dostane poschvalu pred nastoupenou jednotkou.

Odesláno

Ludweek: Mám úplně stejnej problém. Na zadním pravym blatníku přesně takhle u hrany nárazníku mam takovýhle důlek - spíše dvojdůlek. Už jsem to takhle na autě koupil, ale nějak nevim, jak to dát rozumně zpátky. :myslim Pokud se ti to nějak svépomocí podařilo opravit, tak mi, prosím, napiš návod, jak na to. Díky :papa

Odesláno

Mám škráblá obě auta, je to nejspíš pozdrav od klíče a asi to nebude náhoda, předpokládám že je to spojeno s mojí osobou, protože stávám podél ulice před barákem \"na svém\" s dalšími auty z rodiny a ta ostatní auta ani ťuk. Není tedy nad \"kamaráda\" ze sousedství. Jinak na karoserii je parádní drtič těžké křídko dveří u VW Trans T5 s tou ostrou hranou, to jsou parádní ďůlky jak od vzduchovky, služební ochcávky vypadají všechny jak po náletu Luftwaffe...Šikovný a cenově rozumný \"ďulkař\" a lakýrník (nejlépe v jedné osobě) je pak k nezaplacení...

Odesláno

no co som hovoril - mam twingo tyzden na parkovisku a co som dnes nenasiel? biely polmesiac v laku na bocnych dverach - niekto sa jednoducho nevie zmestit - debil. :grr skusil som zaparkovat na ine parkovisko na ktorom neni taky pohyb tak uvidim.

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

2 Scratch: a ty tam pritom vubec nejezdis vid? :)

ja tomu driv sefoval :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...