Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jj kondici taky ladim, dychani v poho sem tam stavkuji stehna ale to je dobre :D

jinak sis koupil teda pecku kolo , pro mne uz by to bylo moc nobl , i tak mam na kole spickove veci .

Odesláno

Taky docela zvažuju obměnu, Merida Matts 800, Apache Blackhawk nebo něco podobného. stávající kolo dostalo po týdnu na Gardě a pár závodech MTBO dost zabrat a vyžadovalo by docela dost investic...

Odesláno

co že to nemá francouze??? Alespoň že má pěkný cyklistický dres P-C. Sluší mu to. Před zimou ho nepoznáme. :bojim

Ta jak bydlí s Pe.trem má na něj holt \"pozitivní\" vliv. :D

jen brýle by to chtělo! :o

Odesláno

ja mam kolo moc rad a byly doby kdy jsem na horalu delal 120 km za 5,5 hodiny, takze predsedovi fandim a je to prima zpusob pro nas plnejsi, jak cvicit a neprijit o klouby.......

Prema k PP205: - no nevim co na to rekne Lance Armstrong, ale aby to nebyla Prema tour de france :D (nebo Tour de Melnik??) ?D

Odesláno

Já teda předsedovi každopádně fandím:super Bez kola ani ránu. Když to umožňuje počasí, auto stojí doma.

Jinak za mě jedině kolo skládané na míru, hotové bych si nekoupil. U nás je staví jeden borec a ceny jsou úplně někde jinde (hlavně má lepší prodejní ceny dílů než velké cykloservisy).

Odesláno

no to já sem před dvěma lety kupoval pellsa razera ale dnes to už mam cele na slx a přes prázdniny se chystám na kotoučovky

a nové kola které si budu vyplétat sám.

Alek jinak taky petrovi fandím než sem začal jezdit tak sem měl 85kg a teď mám 77kg a jsem spokojený.

Odesláno

když kolo tak určitě GIANT Trance ;) to´t dospělé koleso ....meridu nebrat:D:D:D

řazení sram,kliky XT pláště schvalbe RR a jedééémm....:mrk

[upravil dne 17/6/10 trebor]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...