Guest foto1977 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Ahoj, shořela mi patice žárovky a začoudilo mi to přední lampu ze vnitř. Dá se to světlo vyndat a rozebrat abych to vyčistil? Má s tím někdo zkušenosti? Pokud to jde rozebrat tak čím to vyleštit? Mám to tak už cca 1/2 roku. Někde se to tu už řešilo, ale nemůžu to ve vyhledávání najít. p.s. jde o novější model 307 - Restyl. [upravil dne 14/6/10 foto1977] Citovat
marko306 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 mám ten istý problém. Svetlo je navarené plast o plast (aspoň u mňa) takže rozobrať asi nie lebo aj ty máš tuším plast. Ja som ho dal dole a skúšal som ho vyčistiť vatou na paličke a vodou, ale kde zostala dlhšie voda tak mi vyžrala tú chrómovú úpravu ako keby to bola kyselina, vata zas vyšúchala ten chróm a plast sa mi aj tak nepodarilo vyčistiť. Výsledok \"dodrbkal som to\" Citovat
AnotherOne Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Dačo sa mi marí, že tu niekto rozoberal svetlo na 307me bez toho aby ho vyberal von. Vraj ide vybrať zadnú časť po vycvaknutí takých kovových spôn dookola svetla. Pozri či to máš tak. Citovat
aaadada Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 světlo jde rozebrat, ale opatrně. Mě se stalo že jsem polámal ty pacičky co drží ten plast. Dál tam máš těsnící gumu, bohužel jsem se setkal u známého kterej to měl zadělání silikonem, a to je potom piplačka. Tak přeju hodně štěstí. Citovat
Iceman1980 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Měl jsem ten samý problém Vlažnou jarovou vodu jsem nalil do vnitř protřepal vylil a potom proplachl destilkou Nechal vyschnout na slunci a efekt hodně slušnej Předtím jsem to měl takový nažloutlý taď čistý jenom trošičku mapy ale to není skoro vidět Můžu doporučit:super:super:super Citovat
Guest foto1977 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 díky za rady, o víkendu budu měnit přední tlumiče a stabilizační tyčky, tak to při tom vyndám a zkusím vyčistit. pokud nebude hnusně tak pak poreferuji jak jsem dopadl. Citovat
Pheneus Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Ahoj na to rovno zabudni na rozoberanie, mne sa to stalo tiez, mal som svetlo s tym debilnym dvojkontaktnym konektorom a tiez mi zadimil svetlo. snazili sme sa ho rozlepit, ale bolo tak zlozite ze sme sa na to vykaslali a nasli sme na vrakaci za 60E uplne nove aj s novym systemom upevnenia, ze je kostra len cierny a jeden konektor ide na H1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.