sharpers Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 nevite někdo jakym zpusobem je přychycena antena u P 406 , rv 2002 ? včera sem zjsitil že mi kolem ní teče, v noci pršelo te´d mám vodu na te kuži u řadičky a přední koberce mokré, na stropě naštěstí flek nezůstal....teče to kolem antény a pak vlastně přes stropní světýlko do auta Citovat
Slayer Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Měla by být vidět matice právě pod tím světlem ... Demontuj ho, povol matici a silikon pod anténu to musí vyřešit Citovat
marko306 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 daj dole svetielko a všetko okolo neho (kritka a tak) a potom uvidíš matku ktorou je uchytená anténa. Trošku silikónu ti pomôže. EDIT: už je odpovedané [upravil dne 13/6/10 marko306] Citovat
sharpers Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 ok dík, už sem se teda nato kouknul, ale ty plasty na světýlkama sou přidělaný torxama a ty mám v garaži tak zajedu tam a dam to snad nějak do kupy.... btw k tomu odkazu, taky se mi to podařilo v myčce Citovat
marko306 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 malé torxi vieš povoliť aj plochým šrobovákom ktorý pasne do hviezdice torxového šróbu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.