Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

display

Guest robert selzer

Recommended Posts

Guest robert selzer
Odesláno

Mám nečitelný multifunkční display hlavně když je teplo.Víte někdo co s tím?Nebo kolik stojí nový?

Odesláno
Původně zaslal: jozef48

Ja mam to iste a to ked je teplo. je to vyrobna chyba ale da sa vymenit. Informoval som sa v Peugeote cca 400 ečok Je to dosť :o

Hmm, v čechách 5350 kč vč DPH.

Odesláno

Ja som si prave kupil na ebay maly farebny display na rd4, tak dufam ze bude fungovat ako ma, lebo ten oranzovy mi leze na nervy a tiez ked mas polarizacne skla na slnecnych okuliaroch tak na tom oranzovom nevidis nic

Odesláno

Uz sa to niekde preberalo v inom vlakne a niekto tam pisal ze ma na predaj fungel novy farebny displej za cca €80. Ani som nevedel ze taky je (myslel som ze farebne su len tie velke s navigaciou). Teraz na zraze v PN mi ho predviedol JanoU a vyzera to fakt dobre. BTW: mne uz zacal cernat takisto. Minuly rok to bolo este OK a teraz drb a tma. :D

Odesláno

Uvidim ked to namontujem a dam nakodovat, lebo som si hned kupil aj radio RD4 MP3, tak dufam ze to bude zmena a to radio ma vraj aj bluetooth modul, takze neviem presne co to znamena, lebo sa mi zda ze to maju len RT 3,4,5

Odesláno

dá se sehnat za mín i v česku starší ...ale než dávat 4000,- z ebay tak to radši za 5500,- přímo v pežo s 2 letou zárukou že???? a dia tě stejně nemine.....

Odesláno

No o konfigurovani viem, to mam zdarma u kamosa, ale ked som sa pytal na cenu displaya na fore, tak mi bolo povedane ze ten novy orandzovy 5350kc a ten farebny este viac, tak sa mi zdala cena 150 z ebay dobra a ten chlapik tam pise ze ho kupil novy a chcel si ho dat na 307, ale nechcelo mu to fungovat, vraj mu v servise povedali ze je urceny pre 407

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...