Michal.B Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Zdarec,mam problem že jsem při stani v koloně zjistil že mi nefunguje ventilator chladiče,na displeji mi blikala stopka a ventilator nic,koukal jsem na pojistky a jsou dobre mužete mi někdo poradit Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 zkus sundat přední masku,pod plast krytem jsou relé, pročisti kontakty a zkus,zda jsou relé funkční Citovat
Michal.B Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Původně zaslal: ozzy56 zkus sundat přední masku,pod plast krytem jsou relé, pročisti kontakty a zkus,zda jsou relé funkční No zitra se na to kouknu,a oni nějak odchazeji? Citovat
Guest bostich Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 občas odejdou:) a zkontroluj taky zezadu drátky co jdou do patice, ve který jsou ty relátka...bývá to ulámaný Citovat
Michal.B Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 Původně zaslal: bostich občas odejdou:) a zkontroluj taky zezadu drátky co jdou do patice, ve který jsou ty relátka...bývá to ulámaný Mysliš ty dvě relatka co jsou u chladiče pod tim krytem ? Citovat
Guest bostich Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 jj, přsně ty.btw nejsou tam 3?teď nevim. delalo mi to to samý:netočil se a blikala stopka.relátka OK, ale zoxidovanej u skoro upadlej drátek do tý patice Citovat
brutall Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Další jsou za levim zadnim světlem. Citovat
Michal.B Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 No taky jsem je tam našel v take krabičce vedle baterky ale jestli jsou od toho Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Taky mě to odešlo asi před třemi lety v Chorvatsku. Vylítala všechna voda, odešlo víčko a musel jsem jet kus na minerálku, co jsme měli s sebou. Nejhorší to bylo na mýtnicích, kde jsem poklaždé musel čekat. Vyřešil jsem to tak, že jsem vedle krabice s těma relátkama hodil ještě jednu krabici IP67 s dalšími dvěma relátky zapojenými paralelně (odejde jedno, jde ještě druhé) a navíc jsem si raději přivedl do palubovky signalizaci chodu. Dálky jezdím hodně často a velká města jsou pak potíž. Od té doby je to OK! Citovat
Michal.B Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Tak jsem dneska vyčistil kontakty na těch relatkach a vyzkoušel jsem to že jsem vypojil čidlo teploty a ventilator se rozběh Citovat
Michal.B Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 Tak jsem v koloně zjistil že mi opět nefunguje ventilator,že mi začala blikat stopka a pipat,ted mi to i připomina že jak jsem četl muj posledni přispěvěk že už funguje tak jsem zapoměl propojit ty kontakty jak jsem vypojil to čidlo,když jsem to ted zkoušel tak mi to akorat zase pipalo a blikala stopka ale ventilator nic,nevite v čem by to mohlo byt? Citovat
Lord Back Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 mě to dělalo taky, šla mi jen jedna a druhá vrtule stála, pokaždý když jsem do ní klepnul tak se rozběhla ale pomalu a za chvilku se zase zastavila, tak jsem se rozhodl že to rozeberu, sundal jsem vše co bylo před těma saharama byl to porod musí ven snad všechno. Stejně jsem se do cíle nedostal jelikož v těch saharách mi držel chladič klimatizace a to jsem fakt nechtěl poníčit, tak jsem sundal z motoru tý sahary tu vrtulku, motor je krásně vidět ale bacha je tam levej závit, pak stačio motůrek otevřít a vyměnit uhlíky u tohodle už jsem nebyl, ale já ho prej měl jen zaseklej proto mi to nešlo ten uhlík se oběhal ale nopošoupnul se a přestalo to jít. Citovat
a.l.k.a Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 zeptam se, asi je normalni ze mi jeste nikdy nesepla sahara. byl jsem zvyyklej u 306 ze v tehle vedrech po zaparkovani jeste chvili hucela. ale na 406 jsem ji jeste nevidel tocit. je pravda ze teplotu mam vzdy pod 90 C. Dnes jsem udelal pokus stal jsem vhvili pred obchodakem na slunci na volnobeh a porad nic. zapnul jsem pak klimu a to se roztocila, takze snad v poho? Citovat
Cune Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Uhlíky do motorku sahary se dají sehnat jak? Je to běžně dostupný zboží? Díky! Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: a.l.k.a zeptam se, asi je normalni ze mi jeste nikdy nesepla sahara. byl jsem zvyyklej u 306 ze v tehle vedrech po zaparkovani jeste chvili hucela. ale na 406 jsem ji jeste nevidel tocit. je pravda ze teplotu mam vzdy pod 90 C. Dnes jsem udelal pokus stal jsem vhvili pred obchodakem na slunci na volnobeh a porad nic. zapnul jsem pak klimu a to se roztocila, takze snad v poho? Podľa popisu to vyzerá na normálne správanie. 90 C je málo na zopnutie a dochladzovanie po zastavení majú iba niektoré zapojenia starších modelov. Citovat
Stifler Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: a.l.k.a zeptam se, asi je normalni ze mi jeste nikdy nesepla sahara. byl jsem zvyyklej u 306 ze v tehle vedrech po zaparkovani jeste chvili hucela. ale na 406 jsem ji jeste nevidel tocit. je pravda ze teplotu mam vzdy pod 90 C. Dnes jsem udelal pokus stal jsem vhvili pred obchodakem na slunci na volnobeh a porad nic. zapnul jsem pak klimu a to se roztocila, takze snad v poho? Taky se mi ještě nikdy za jízdy nerozeběhl větrák sahary, až do chvíle, kdy jsem za 406kou táhl na přívěsu 2 tuny kamení a jel s tim na jedničku do kopce - to byl pak hukot, jak to frčelo a stejně se to nestíhalo uchladit. Jinak 406ka nemá problém s přehříváním za jízdy i při popojíždění v kolonách. Citovat
a.l.k.a Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 diky to jsem teda uplne v klidu;) jen me ted trapi ta vule v rizeni, teda spis ze to plave na vyjetych koljich.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.