Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

....ja som to kupil uz s tymi spetakmi a vcelku sa mi pacia i ked uznavam ze na Bmw vyzeraju lepsie:super A na pocudovanie v nich vidim super-su tam dobre skla...inak,neviete mi poradit ako je to s diskami na tento typ auta?...mam na mysli alternativne rozmery-pisal som aj do Peugeotu a poslali mi vyrozumenie za tam mozu ist len 185/55/15 a vynimka nejake 14\":myslim:bojim:grr ja tam mam 195/50/15...auto je znizene a iny profil by asi robil neplechu..a hlavne mam obavy z aktívnych panov v zelenom...v minulosti mi kvoli kolesam uz narobili zopar problemov...v Bavarii mi vystavili potvrdenie a mal som po probleme a mam tam aj 17\":P:super lenze co v tomto pripade?

Odesláno
Původně zaslal: hrasko

....ja som to kupil uz s tymi spetakmi a vcelku sa mi pacia i ked uznavam ze na Bmw vyzeraju lepsie:super A na pocudovanie v nich vidim super-su tam dobre skla...inak,neviete mi poradit ako je to s diskami na tento typ auta?...mam na mysli alternativne rozmery-pisal som aj do Peugeotu a poslali mi vyrozumenie za tam mozu ist len 185/55/15 a vynimka nejake 14\":myslim:bojim:grr ja tam mam 195/50/15...auto je znizene a iny profil by asi robil neplechu..a hlavne mam obavy z aktívnych panov v zelenom...v minulosti mi kvoli kolesam uz narobili zopar problemov...v Bavarii mi vystavili potvrdenie a mal som po probleme a mam tam aj 17\":P:super lenze co v tomto pripade?

Rozmery na 306 su 185/65R14(plech) a 195/55R15 (alu) tie 15 su v 55 profile nechutne drahe, tak ludia bezne obuvaju 195/50R15. No ale ci budes mat problem so zabkami zelenymi ti neviem povedat, vies jak je to s nimi, vedia dodrbat aj za preexpirovany jeden obvaz v lekarnicke. Ja som kupil na cyclony presne origo rozmer, uz som tu cenu nejak rozbehal a tesim sa na jar ked ich nahodim.

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Pseudo Maxi kit? :) Pokud jsou s ni velky plany bylo by zajimavy je sledovat na netu coz? ;) Nema plany i s webovou prezentaci? :super

Tak vidím,že se tady rozjela prezentace a debata beze mne ? ;) Dokumentace a fotky s plány a ůpravami budou,ale až se vozidlo odstaví a začne se na něm makat,což bude v nejbližší době a hlavně přes zimu. Auto jsem převzal tak jak je vidět na fotce,takže v ubohém stavu. Kromě kol tedy. Jinač maxi kit je origo Peugeot a pokud jsou tam sériové tlumiče a péra tak je to tak nakoplé jako koza.:xvul

Odesláno

Konecne jsem se docakl, Kozeny volant a budiky z S16 a cerny plastoy na vsech sloupkach. Jeste pry delal cerny koberec na strop, ale nikde ho nemuzu sehnat! jinak dekuju martymu a markovi za dodani dilu...

post-0-14109610938346_thumb.jpg

Odesláno

operka obycejna z netu asi za 450, ale uz nevim z jaky stranky! jinak vadej tomu trochu ty kolecka na ledvinovej pas, trochu se to dre, ale jak vidis, je tam. :)

Odesláno
Původně zaslal: oni

Konecne jsem se docakl, Kozeny volant a budiky z S16 a cerny plastoy na vsech sloupkach. Jeste pry delal cerny koberec na strop, ale nikde ho nemuzu sehnat! jinak dekuju martymu a markovi za dodani dilu...

Oni fuunguje ti i hladina oleje? Safra takový budíky se mi líbí:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...