Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

V zivote sem to auto nevidel a neslysel;), ale sletl sem si to s jinym gti co uz je jednou tady vyfoceny....

jojo, taky mě to na první pohled zmátlo, taky jsem tady to černý GTičko už viděl na fotkách. Ale tenhle styl tuningu nebo stylingu se mi líbí. :super

Odesláno

Obrázky jsou velký pouze 88 - 190 kb.

Když použiji nástroj - vložit obrázek, tak to hodí hlášku:

Zadejte prosím URL (adresu) obrázku, který chcete vložit.

Moje foto je v PC, tak proč ta URL adresa ?

Odesláno
Původně zaslal: Vlaďa-H

Obrázky jsou velký pouze 88 - 190 kb.

Když použiji nástroj - vložit obrázek, tak to hodí hlášku:

Zadejte prosím URL (adresu) obrázku, který chcete vložit.

Moje foto je v PC, tak proč ta URL adresa ?

Protože musíš fotky nejdříve někam uploadnout, třeba na www.imageshack.us. Když tady na fóru pohledáš, tak je tu už spousta návodů. Funguje to např. stejně, jako je zde návod Radka Hurvajze na vkládání Avataru: návod :super

Edit: Jinak nekoukej tolik na velikost fotky - v kB, ale koukej na její velikost - rozlišení. Ideální je velikost 800 x 600 pixelů. ;)

[upravil dne 12/1/09 Stifler]

Odesláno

Samozřejmě že ty nálepky tam nejsou jen tak pro nic za nic, některý maskují menší nebo i větší šrámy způsobené každodenním provozem. Auto používám každý den na cesty do práce atd. - ( auto slouží mě a ne já jemu ).

Odesláno
Původně zaslal: Vlaďa-H

Samozřejmě že ty nálepky tam nejsou jen tak pro nic za nic, některý maskují menší nebo i větší šrámy způsobené každodenním provozem. Auto používám každý den na cesty do práce atd. - ( auto slouží mě a ne já jemu ).

neboj ja taky jezdím každej den do prace autem at zima nebo ne.

auto je od toho aby sloužilo a ne abych ho měl zavřený v garaži.

Odesláno
Původně zaslal: fe-re

AKCZ : pekne ti to svieti.. co tam mas za svetla .. su to xenony alebo neake spešl ziarovky..?

Xenon 6000k .. jsem spokojen a udajne ani neoslnuju coz je dobre.. ale sam proti sobe se mi zatim nepodarilo jet :)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

v ruzomberku som videl takyto peugeot s pasikom na svetle tak som to aj ja skusil streknut do farby auta.:) oproti vasim tuningom a upravam je to prd ale ja sa ze toho tesim jak male deco:aut

[upravil dne 13/2/09 marko306]

post-0-14109604699628_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...