Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

radim.1008 : nene, to je šedivá základovka.Nechám to letošní sezonu takhle a když to nikde nepopraská tak půjde přes zimu do lakovny aby byl jako zbytek auta.

Odesláno

Taky jsem si říkal, zda to není woody :D ale woody bude kontrovat, že to má níže :D Jinak nevím, co těma nálepkama maskujete ... už jsi druhý, Oni s tím taky přišel :D

Odesláno
tady mate moje priblizovadlo

Tak teda za me je to fakt strasny, ty zadni kola jak sou zapasovany dovnitr no proste des, dejme tomu ze snizeni jako ma cakom je pekny ale tohle uz ani hezky neni..... Tot muj nazor....

Odesláno

Taky se mi ta zadní náprava moc nelíbí :( Dát podložky a vytáhnout lemy. A ty nálepky mi evokují Hipies :) To je jen můj názor :) Že to leží nízko, bych zkousnul, ale stejně by mě zajímalo, jak se dá s takto sníženým autem přibližovat po českých tankodromech nazývaných silnicemi. :D

Odesláno

lado co si pouzil za samolepky? jinak kola jsou moc zalezly, chtelo by to podlozky... jinak parada, schvalne kdo je niz, woooody nebo ty?

Odesláno

Wooody: prosím tě mi řekni, jak se s tím dá normálně jezdit? Nebo na každodenní ježdění používáš něco jinýho a tahle plazící se 306 je jen pro radost a parádu? Nějak mi to hlava nebere :D Takhle ležící auto a představa českých rádoby silnic :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...