Ferlo Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Tak dnes som absolvoval chiptuning vo firme Profituning. Mozno poviete zbytocnost pri atmosferickom benzinovom motore 1,4 16V 65 kW (90 PS) 133 Nm. Povodne som od toho moc neocakaval, mozno zlepsenie chodu motora a plus nejake 2-3 PS naviac. Hned po zmerani na brzde ma zarazil celkovy vykon tohto auta. Niekto by povedal, ze po case a tych kilometroch to uz take bude. Auto sa mi zdalo stale rovnake od zaciatku kupy - v podstate trochu lenive. Pri standardnom merani sme namerali 78 PS a 118 Nm. Pri hranici 2200 rpm akurat mal motor 100 Nm. Po uprave riadiacej jednotky sme skusali vykon znovu odmerat. Namerali sme 90 PS a 133 Nm, co bol narast, ktory som necakal. Co sa tyka momentovej krivky, tak uz od 1800 rpm ma motor 110 Nm, co je radikalne zlepsenie. Odporucam kazdemu si dat svoj motor zmerat a uvidite, ze auto nebude mat vykon udavany v papieroch ani ked je nove. Narast vykonu na tomto aute predpokladam za zle povodne nastavenie. Ak by to bolo dobre nastavene, tak sa to mozno bude hybat len malu hranicu. Cez vikend ma caka dlhsia cesta, tak budem sledovat chod auta, spotrebu a budem sa vediet viacej vyjadrit. Citovat
antal Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Dufam že budeš spokojný,vybral si si dobru firmu:super Citovat
buga Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 no tak to co je, ze o dost nizsii vykon mat v aute.... to sa neda reklamovat ? co mas 1.4 16V VTi ten BMW motor alebo 16V ten starsi peugeotacky ? VTi ma mat 95PS Citovat
pretekar Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 No vykon serioveho auta a porovnanie s brzdou je jedna vec ale zvysit vykon na atmosfere 1.4 o 12k a 15nm len chipom je az neuveritelne . Kamarat na TypeR (2.0 atmosfera keby niekto nevedel) ma problem dat 20k hore pri vymene komplet vyfuku Toda, GruppeN saniu, Hondaty riadiacky a remape softu. Daj graf lebo to znie az neuveritelne [upravil dne 10.6.2010 pretekar] Citovat
Schreek Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Ferlo: Neber to zle, ale ty těm číšlům fakt věříš? Nepřijde Ti zvláštní, že Ti \"zvýšili\" výkon a jeho původní papírové hodnoty? Teda aspon z toho co tu píšeš mi to přijde jako supr oblbovačka, kolik to stálo? Citovat
buga Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 ja mam u seba taktiez pocit, ze mojich 150koni len sedi pod mojou kapotou a vsetky neutekaju ked medzi ne capnem ale este som nemal cas ist odmerat...ale pojdem:roker Citovat
pipistrel Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 mne sa nejako nezda ze by mal motor namiesto 90 len 78 koni. to potom 75 konova verzia je ako na tom? ma len 60 alebo 65 koni? bolo by dobre ist asi zmerat VTi-cko ako je na tom. ci tiez nemame namiesto 95 len 80 koni Citovat
Ferlo Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Je to ten starsi typ motora 16V. Nemyslim si, ze je to nejaky oblb. Oni mi rovno povedali, ze sa od toho moc ocakavat neda, tak som tam isiel s tym, ze iba vyladim momentovu krivku. Keby auto malo normalne papierove hodnoty, tak z toho moc nedostaneme. Z mojej strany spokojnost, aj ked som ten vykon mal mat uz od kupy. Keby bolo este auto v zaruke, tak po odmerani im to budem reklamovat. Predsta nebudem platit za vyssii vykon, ktory tam realne nie je. V prilohe je graf, ak som nieco nepokaslal Citovat
pretekar Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 buga: budes mat viac ako udava vyrobca...mozno 6-7koni ale bude viac. No graf je tak museli k tym cislam nejako prist, ale pride mi to neuveritelne. Kazdopadne ked to jazdi lepsie co urcite jazdi tak je to jedno ake su cisla a hlavne si to uzivaj. Citovat
Dacooos Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Taky zvažuji chip na 207, máme je jeko firemní vozy a jsou to dost lenoši. 207 HDI 1,4 najeto 25 000km : myslim Byl to dost nezvyk, sednout do toho z 406 HDI 109ps. Můžete mi tady někdo poradit, jak je chip náročný, problémy s autem v záruce, cenu a především firmu, kde to namontují, atd.??? Citovat
antal Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Ked daš chip tak zaruka pada ale čo som počul tak servis nema ako zistit že je auto upravené takže tak.Cena je rozna ale hlavne je kto ti to robí pretože je kopa pseudofirem.Odporučam slovenský profituning alebo v čechach diselpower. Citovat
straki007 Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Ferlo: Ja bych byl schopny ti zaplatit nezavazne brzdu jinde nez v te firme. A vsadil bych se ze tam kobylky zmizi.....:D Citovat
Pata Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Ferlo: za pětikilo ti vyjedu graf + 100ps Citovat
straki007 Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Ferlo: za pětikilo ti vyjedu graf + 100ps :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.