Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Blackie - denní svícení

Recommended Posts

Odesláno

Dave_k: pokud je to jen lupnuti tak to je dobry :) ono radio mam i tak dost slaby. premyslim o nejakym zesilovaci a co se barvy tyka, tak chci ty 6000K... barvy pred a po sviti malo :) .. uz aby byla vyplata

Odesláno

Dnes dostal motorek nový olej. Stary měl najeto už 20 tisíc a lístek byl psaný dokonce, že příští výměna při 30 tisících.

Dal jsem tam Total Quartz 9000 5W40. Než jsem vypustil starý, tak jsem do něj nalil STP Aditivum pro čištění motoru. třeba to funguje :)

Než se vykapal olej tak jsem si zkracoval chvilku zkoumaním jak na ty xenony.... no povím vám, to bude operace na celý víkend. vždyt tam není místo ani na výměnu klasický žárovky, natož výbojky :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Sion

Dave_k: pokud je to jen lupnuti tak to je dobry :) ono radio mam i tak dost slaby. premyslim o nejakym zesilovaci a co se barvy tyka, tak chci ty 6000K... barvy pred a po sviti malo :) .. uz aby byla vyplata

Mám jak už bylo ve vlákně co jsem dával odkaz 5000k a světlo úplně parádní oproti klasice. 6000k podle mne už budou provokovat.

Odesláno

Dave_k: Tak jsem si znova projel info o teplote barev a asi dam na tebe. Vypad aze ta 5000K bude prirozenejsi svetlo nez 6K .. navic pak ta viditelnost za psatnyho pocasi bude lepsi :)

navic tam psali: V průběhu života xenonové výbojky dochází ke snižování světelného toku a zvyšování barvy světla... takze se kazdym rokem k tem 6000K priblizim hihi.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si o dovolený pohrál s brzdama. Sice to nejsou bremba, ale i tak si zaslouží nový kabát :)

před:

[upravil dne 8/5/11 21:06 Sion]

post-27709-14109617132602_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...