xplayer5 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Ahoj, asi před měsícem jsem začal pozorovat problém. Je to nejvíce znát při rozjíždění, když pouštím spojku a auto se rozjíždí, je slyšet hlasité \"klepání\"...Myslíte, že bude načatá spojka? Děkuju! Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 když jde klepání opravdu ze spojky,tak to řeš co nejdříve:myslim jinak může být i vadné uložení agregátu (silentbloky) a pak klepe při rozjíždění taky Citovat
pajo30 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 mne nič neklepe len oˇbčas keď púšťam spojku ale len pri rozbiehaní niečo doslova zakvíli. Vie čo by to mohlo byť ??? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Kvília všetky 1,6ky. Je to spojka. Citovat
xplayer5 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Původně zaslal: ozzy56 když jde klepání opravdu ze spojky,tak to řeš co nejdříve:myslim jinak může být i vadné uložení agregátu (silentbloky) a pak klepe při rozjíždění taky Myslím, že je to určitě ze spojky. Říkal jsem si, že pokud to není znát na funkci, že to ještě nějaký měsíc/rok vydrží Citovat
xplayer5 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 nebo resp. předpokládám, že je to ze spojky, nevím jak to stoprocentně ověřit... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Původně zaslal: xplayer5 Ahoj, asi před měsícem jsem začal pozorovat problém. Je to nejvíce znát při rozjíždění, když pouštím spojku a auto se rozjíždí, je slyšet hlasité \"klepání\"...Myslíte, že bude načatá spojka? Děkuju! Ahoj je to na 100% setrvák..... Citovat
Sagic Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Původně zaslal: pajo30 mne nič neklepe len oˇbčas keď púšťam spojku ale len pri rozbiehaní niečo doslova zakvíli. Vie čo by to mohlo byť ??? A neproklouzne ti jen řemen k alternátoru? Pak to kvílí, většinou když je to studený anebo za vlhkého počasí, zkus se podívat a kdyžtak ho dopnout. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Nie, robí to určite spojka a je to taký plechový vrzgot. Citovat
pajo30 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 presne taký a je jedno či za studena alebo nie, ale nedeje sa to vždy. Takže niet sa čoho obávať ?????????? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Mne to tak robí už cca 10t km. Spočiatku len sem-tam na jednotku. Teraz musím dávať pozor aby sa mi to neozvalo, opatrne sa pohýňať, inak sa ľudia otáčajú čo sa deje. Sem tam sa mi to ozve už aj na dvojku a spátečku. Citovat
pajo30 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 ja zatiaľ semtam kvííííííííílin len na jednotke:aut Citovat
Vlado-77 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 To klepanie som mal takisto. Kedze vtedy som to este zral a kazdy co i len najmensi zvuk som riesil v autorizovanom servise tak som tam hned nabehol. Zmena spojky a dvojhmotaku ma stala cca 50tis sk . Dufam ze mi to fakt vymenili ako tvrdili. Teraz by som to riesil asi inac, vid AnotherOne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.