koblih69 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Taky mi vadilo, že je tam nemám. K mému drahému koncesionáři mě nikdo nedostane tak jsem cestou přes ČB zastavil v Porsche ČB, že je koupím pro Škůdku. Paní se mile usmála sáhla pod pult a podala mi 2 balíčky, jedny byly menší druhý větší. Řekl jsem, že chci ty větší a ona se mile usmála podruhé a řekla ať si je nechám. Takže 8 ks a příjemmný pocit k tomu. Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Ono je dvoje uchycení. Já mám to který se skládá ze 2 částí (č.5). Jedna je s trny, které se zamáčknutím zapíchnou do koberce podlahy, pak se nasadí druhá část s bajonetem a pootečením se zajistí k té první a zároveň drží kobereček. Jde to zapíchnou kdekoliv a stopy na koberci nejsou vůbec vidět. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 ja mam podle obrazku to druhy (c.7) podle me je ta spodni cast trnu pod kobercem a i kdyby se to dalo posunout aniz by se ten koberec musel sundat tak to nevypada, ze po tom zustane mala dirka to vypada na stejnou diru jako bude v tom hornim koberecku Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 jako fixace ten horní díl z obr je jen dírka 5mm ani není vidět je to jen ten závit.Ale v koberečku je větší díra asi 15x25 mm. [upravil dne 9/6/10 honza406] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 ale ja mam kulate hroty...tohle je uplne neco jinyho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.