Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

fixace pro koberecky

Recommended Posts

Odesláno

Taky mi vadilo, že je tam nemám. K mému drahému koncesionáři mě nikdo nedostane tak jsem cestou přes ČB zastavil v Porsche ČB, že je koupím pro Škůdku. Paní se mile usmála sáhla pod pult a podala mi 2 balíčky, jedny byly menší druhý větší. Řekl jsem, že chci ty větší a ona se mile usmála podruhé a řekla ať si je nechám. Takže 8 ks a příjemmný pocit k tomu.

Odesláno

Ono je dvoje uchycení. Já mám to který se skládá ze 2 částí (č.5). Jedna je s trny, které se zamáčknutím zapíchnou do koberce podlahy, pak se nasadí druhá část s bajonetem a pootečením se zajistí k té první a zároveň drží kobereček. Jde to zapíchnou kdekoliv a stopy na koberci nejsou vůbec vidět.

Odesláno

ja mam podle obrazku to druhy (c.7) podle me je ta spodni cast trnu pod kobercem a i kdyby se to dalo posunout aniz by se ten koberec musel sundat tak to nevypada, ze po tom zustane mala dirka :D to vypada na stejnou diru jako bude v tom hornim koberecku

Guest servisman
Odesláno

jako fixace ten horní díl z obr je jen dírka 5mm ani není vidět je to jen ten závit.Ale v koberečku je větší díra asi 15x25 mm.

[upravil dne 9/6/10 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...