Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no tak jsem dnes vyměnil odvzušnovací váleček na palivovém hrdle, ale problém nevyřešen, v nádrži je stále podtlak, co ještě musím vyměnit, nebo vyčistit? Víte někdo?:(

Guest servisman
Odesláno

tipl bych ještě na hadičku odvzdušnění asi přicpaná,vím že se tu někde o tom kdysy psalo

Odesláno

ahoj no co zohnal si ten valcek?co som ja nato kukal a premyslal co s tym moze byt,som si vsimol ze tam kde kde lejes benzin do toho hrdla je taky maly cudlik ktory ide stlacat ked nastartujem a hrdlo mam otvorene tak pocut ako cez ten ventil(cudlik) saje vzduch myslim si ze asi tam bude problem treba dat dole podblatnik a dat dole to hrdlo a tam zistovat ako to ma fungovat videl som tam dve hadicky ktore isli asi do nejakych ventilkou asi ,nechce sa mi to davat dole lebo ten podblatnik drzi na skorodovanych srubkach tak ta poprosim ked to mas rozobrate tak to tam omrkni to hrdlo drzi na 4 srubkach (torx)ked otvoris plechovy kryt nadrze tak to uvidis PS nnezakladaj zbytocne nove tema o tom istom sa divim ze ta este nikto nezjazdil tak daj vediet

Odesláno

no ten váleček bude ok, spíš je problém v tom, že jsem chvíli jezdil bez toho odvzdušnovacího válečku u nalevaciho hrdla a ted když jsem ho vyměnil, tak to stejně dělá, někdo mi tu už psal, že v pravým podběhu u kastlíku RJ je elektromagnetický vypárník benzínových par, tak jestli ten není ucpanej... ale nevím..

Odesláno

ten palivovy system ma dva okruhy vysokotlaky a nizkotlaky ten vyparnik bude asi mat nieco spolocne s tou vysokotlakou castou to asi nebude nas pripad ale isty si niesom

Odesláno

no tak ted jsem tam oddělal přední podběqh a je tam jakýsi čern válec, do kterého vedou dvě trubičky a jedna trubička vede ven a nasává vzudch, když nastartuju auto, dá se nějak vyčistit?

• O 2 týdny později...
Odesláno

nebo palivový, já nevím, kua - uhlíkový filtr, no vedou do něj 3 trubičky - dvě jsou u sebe, jedna bere vzduch do škrtící klapky ( nevím proč je to zrovna takhle), druhá vede k nádrži, ale tam žádný vzduch nejde a třetí nasává vzduch do toho filtru a pak to jde to škrtící klapy - jak byla ta třetí ucpaná, tak si to sálo vzduch z nádrže - proto ten podtlak

Odesláno

už ho nemám venku a starej jsem zahodil - je to takovej černej válec, zhruba 25 cm dlouhej, a vedou z něj tři hadičky - dvě z vrchu a jedna zezpod, ta zezpod nasává vzduch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...