whizz80 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Ako vam ide posilovac riadenia? Mne sa zda, ze mi ide dost ztuha. Jednou rukou sa musim ponamahat aby som ho pootocil volantom. Ako to mate vy na 306 tkach? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 když ti tady budou psát,jak jde volant jim,nepoznáš nic , měl bys to zkusit sám na nějakém srazu třeba... Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Má na to vplyv x vecí - motor, šírka pneu, nahustenie pneu, na čom stojíš atd. Citovat
whizz80 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 no to je pravda, ale este neviem kedy pojdem na nejaky sraz......tak aspon nejake odoprucanie, co by to mohlo zlepsit? trebars vymena kvapaliny....atd Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 dá se vyměnit olej,dá se změřit tlak servočerpadla,zkontrolovat hadice a potrubí...,může být problém přímo v převodce řízení s posilovačem--je ale pravda,že každému jde ten volant trochu jinak, chce to prostě porovnat s jinými... v servise to neřeší--změří tlak,dají nové čerpadlo,nezdá se jim něco na převodce s válcem,dají nové...,cena toho co jsem napsal převyšuje cenu vozu... [upravil dne 7/6/10 ozzy56] Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 já jsem měnil servo před 3 měsíci, teď bohužel budu muset znova (tohle je strašně hlučné) a za výměnu vč. nové kapaliny jsem platil 800,- Citovat
21Grams Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Aj mne to ide rovnako, bolo menene aj servo a je to to iste, planujem pretesnit riadenie, sada na tesnenie stoji par kacek a podla navodu co som videl to nieje nejak strasne zlozite, prave mam tu pakaren (servo, altik, kladky, drziak) rozobratu a rozmyslam co s tym, ale to bude na samostatne vlakno:( Inak 1.9TD je dost tazky motor + urcite tam mas 185 alebo 195 gumy, vzhladom na vek auta je to asi normalne ako nam to ide...neda sa to porovnavat s novymi autami s elektrickymi posilovacmi s variabilnym ucinkom:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.