Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dá se vyměnit olej,dá se změřit tlak servočerpadla,zkontrolovat hadice a potrubí...,může být problém přímo v převodce řízení s posilovačem--je ale pravda,že každému jde ten volant trochu jinak, chce to prostě porovnat s jinými...

v servise to neřeší--změří tlak,dají nové čerpadlo,nezdá se jim něco na převodce s válcem,dají nové...,cena toho co jsem napsal převyšuje cenu vozu...:myslim

[upravil dne 7/6/10 ozzy56]

Odesláno

já jsem měnil servo před 3 měsíci, teď bohužel budu muset znova (tohle je strašně hlučné) a za výměnu vč. nové kapaliny jsem platil 800,- ;)

Odesláno

Aj mne to ide rovnako, bolo menene aj servo a je to to iste, planujem pretesnit riadenie, sada na tesnenie stoji par kacek a podla navodu co som videl to nieje nejak strasne zlozite, prave mam tu pakaren (servo, altik, kladky, drziak) rozobratu a rozmyslam co s tym, ale to bude na samostatne vlakno:(

Inak 1.9TD je dost tazky motor + urcite tam mas 185 alebo 195 gumy, vzhladom na vek auta je to asi normalne ako nam to ide...neda sa to porovnavat s novymi autami s elektrickymi posilovacmi s variabilnym ucinkom:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...