Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hadra: hele na to je jednoduchej recept, proste o jeden stupen pritlacis a projedes se, a uvidis, rozhodne nedelat to najednou, ale chvili ladit..... to same predni vidle.... Ja to naradi kupuju i kvuli tomu klici, protoze potrebuju pritvrdit, kdyz na tom jedem dva a kufr, tankvak a pribudou brasny (ale asi zase ubude spolujezdec) tak se ta motorka pak chova jako parnik a je zmekla jako ............... :D :D

a naradi? Ja jezdim druhym rokem bez naradi (teda mam pod sedlem jeden imbus a zjistil jsem, ze uplne na hovno, protoze mi nikam nepasuje :D). Ale je to jako se zbrani, lepsi ji mit a nepouzit, nez nemit a potrebovat :)

Odesláno

Gabriel 307: v manuálu na poslední straně je schéma. Pozice 9 je startovací relé. Spíná 12V z Baterie na startér - ty spodní kontakty (označené podle barev kabelů jako LW a GY ) musí mít po stisknutí startovacího tlačítka 12V. Vyzkoušej jeslti to tam naměříš.

Odesláno

jj zítra proměřím,elektrikář mi radil proměřit spínačku pozice 12,schéma str. 134 proměřit černý+červený a pak černý+hnědý

edit:nebo proměřit trasu od baterky ke klíčku

na to abych to proměřil jak píšeš tak musím splnit vše ke startu a to kdyby se potvrdilo že je špatný klíček tak to nesplním(když to dobře chápu)

[upravil dne 15/3/13 21:58 od Gabriel 307]

Odesláno

jo, jinak jenom připomenu, že musí být pro startování sepnutý jeden ze spínačů brzdy - nožní nebo ruční, takže vyzkoušej startování napřed s jedním a pak s druhým. Třeba je jen špatný ten spínač, nebo je jen špatně seřízený.

Odesláno

kusuju, ale tohle je soukroma debata :D, chat je jinde :D

a to nic proti vam obema.... :)

Odesláno

soukromá není :D radil mi tady i pito.za,hledám někoho kdo poradí,prubnu to jestli něco zjistím sám za pomocí a technických rad a pak jenom objednám a vyměním popřípadě díl

nebo za to zaplatím servisu :roll

Odesláno

tak to hod na motorkare.cz a nedelej z toho tady chat, jako na tohle tema ti fakt lip poradej jinde....vetsinou.....

kdo mi vynda pindoura z poklopce?? Asi taky pujdu na forum, kde se neresi auta???

Odesláno

:D:D:D:D \"kdo mi vynda pindoura z poklopce??\"

proč se zase možná někde registrovat když i tady jsou lidi co mají motorky a ví co a jak a jsou ochotní poradit ... koukám že to je v sekci pokec:myslim ;)

edit: je tady tolik vláken o \"ničem\" tak myslím,že když je tady vlákno o motorkách(i když mám jenom 50 skutra) tak se zeptám:myslim

[upravil dne 15/3/13 22:52 od Gabriel 307]

[upravil dne 16/3/13 00:10 od Gabriel 307]

Odesláno

tak jsem tady...

v první řadě patří velké poděkování koblihovi69 :super:super:super:potlesk:potlesk:potleskza trpělivost a ochotu (a čas který si našel-kouknout do servisního manuálu)poradit někomu kdo tomu moc nerozumí :papa

na baterce naměřeno 12,41 V (nevím jak přesný je multimetr)

proměřeno startovací relé - 0,00 V

spínací skříňka-klíček 0,00 V (jak mi to radil elektrikář)-to my nešlo do hlavy proč tam nic není.

tak jsem se pustil do další kontroly (propípaval jsem dráty-super věcička) a nakonec jsem zjistil že je špatná pojistka(byl tam špatný kontakt),ale když jsem ji zkoušel minule tak to kontakt mělo a zkoušečka která je na 12V a je v ní LEDka tak svítila

20130316_160743.jpg20130316_160715.jpg

Scratchovi se omlouvám za \"chatování a zasíraní vlákna\" :aut;):papa

Odesláno

Dobrá taškařice, bohužel u těhdle skleněných pojistek se to stává (že není přerušení vidět). No nevím za co děkuješ zrovna mě - moc jsem ti nepomohl. Pomohl ti měřák a trocha trpělivosti. Tak ať to jezdí :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tož děcka - mám tu námět na upgrade svojí Bandasky 1200 - mám tam koncovku Micron. Proti sériovce poměrně zajímavý zvuk, ale přece jen pokukuju po změně a když pomineme cenu co třeba Akrapovič? Bude stát ta z měna za to? Když jsem prvně nastartoval motorku s tím Micronem tak jsem byl z toho zvuku velmi příjemně překvapenej. Bude to stát vůbec za to?

Odesláno

za me ano, je to pasivni bezpecnost, delas rachot, slysi te ridic v plechovce co necumi do zrcatek, akorat bacha na tuctucaky :D.... vetsinou..... a ted do me............

Odesláno

Bikerscrown me sere, mam od nich blinkry a 6x za lonskou sezonu jsem musel kupovat zarovku za 65 Kc a reklamaci neuznavaji..... jeden blinkr mi ted vepredu upadl a druhemu pro zmenu praskla zarovka..... i po dotazeni to furt mlzi.... seru na to, koupim vsechny 4 jiny, ale ma nekdo neco overenyho???? Klidne LED ale s cenou do 1200 za vsechny 4....

Odesláno
Tož děcka - mám tu námět na upgrade svojí Bandasky 1200 - mám tam koncovku Micron. Proti sériovce poměrně zajímavý zvuk, ale přece jen pokukuju po změně a když pomineme cenu co třeba Akrapovič? Bude stát ta z měna za to? Když jsem prvně nastartoval motorku s tím Micronem tak jsem byl z toho zvuku velmi příjemně překvapenej. Bude to stát vůbec za to?

Na velmi hruby odhad by to mohlo stacit :/ I ked netusim, ako znie to, co tam máš teraz ...

Odesláno

akrap neni vunec spatnej. poslechni si jich vice. me se treba na bandasce libi vic remus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...