davidekcz Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Zatial len na pole .. [Edited on 13/3/13 10:02 by Lubk0] Helma nic?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Hadra: hele na to je jednoduchej recept, proste o jeden stupen pritlacis a projedes se, a uvidis, rozhodne nedelat to najednou, ale chvili ladit..... to same predni vidle.... Ja to naradi kupuju i kvuli tomu klici, protoze potrebuju pritvrdit, kdyz na tom jedem dva a kufr, tankvak a pribudou brasny (ale asi zase ubude spolujezdec) tak se ta motorka pak chova jako parnik a je zmekla jako ............... :D a naradi? Ja jezdim druhym rokem bez naradi (teda mam pod sedlem jeden imbus a zjistil jsem, ze uplne na hovno, protoze mi nikam nepasuje ). Ale je to jako se zbrani, lepsi ji mit a nepouzit, nez nemit a potrebovat Citovat
koblih69 Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 Gabriel 307: v manuálu na poslední straně je schéma. Pozice 9 je startovací relé. Spíná 12V z Baterie na startér - ty spodní kontakty (označené podle barev kabelů jako LW a GY ) musí mít po stisknutí startovacího tlačítka 12V. Vyzkoušej jeslti to tam naměříš. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 jj zítra proměřím,elektrikář mi radil proměřit spínačku pozice 12,schéma str. 134 proměřit černý+červený a pak černý+hnědý edit:nebo proměřit trasu od baterky ke klíčku na to abych to proměřil jak píšeš tak musím splnit vše ke startu a to kdyby se potvrdilo že je špatný klíček tak to nesplním(když to dobře chápu) [upravil dne 15/3/13 21:58 od Gabriel 307] Citovat
koblih69 Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 jo, jinak jenom připomenu, že musí být pro startování sepnutý jeden ze spínačů brzdy - nožní nebo ruční, takže vyzkoušej startování napřed s jedním a pak s druhým. Třeba je jen špatný ten spínač, nebo je jen špatně seřízený. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 co takhle pozit soukrome zpravy??????????????????? Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 kusuju, ale tohle je soukroma debata , chat je jinde a to nic proti vam obema.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 soukromá není radil mi tady i pito.za,hledám někoho kdo poradí,prubnu to jestli něco zjistím sám za pomocí a technických rad a pak jenom objednám a vyměním popřípadě díl nebo za to zaplatím servisu Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 tak to hod na motorkare.cz a nedelej z toho tady chat, jako na tohle tema ti fakt lip poradej jinde....vetsinou..... kdo mi vynda pindoura z poklopce?? Asi taky pujdu na forum, kde se neresi auta??? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 :D:D:D \"kdo mi vynda pindoura z poklopce??\" proč se zase možná někde registrovat když i tady jsou lidi co mají motorky a ví co a jak a jsou ochotní poradit ... koukám že to je v sekci pokec:myslim edit: je tady tolik vláken o \"ničem\" tak myslím,že když je tady vlákno o motorkách(i když mám jenom 50 skutra) tak se zeptám:myslim [upravil dne 15/3/13 22:52 od Gabriel 307] [upravil dne 16/3/13 00:10 od Gabriel 307] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 tak jsem tady... v první řadě patří velké poděkování koblihovi69 :super:super:potlesk:potlesk:potleskza trpělivost a ochotu (a čas který si našel-kouknout do servisního manuálu)poradit někomu kdo tomu moc nerozumí na baterce naměřeno 12,41 V (nevím jak přesný je multimetr) proměřeno startovací relé - 0,00 V spínací skříňka-klíček 0,00 V (jak mi to radil elektrikář)-to my nešlo do hlavy proč tam nic není. tak jsem se pustil do další kontroly (propípaval jsem dráty-super věcička) a nakonec jsem zjistil že je špatná pojistka(byl tam špatný kontakt),ale když jsem ji zkoušel minule tak to kontakt mělo a zkoušečka která je na 12V a je v ní LEDka tak svítila Scratchovi se omlouvám za \"chatování a zasíraní vlákna\" Citovat
koblih69 Odesláno 16. březen 2013 Autor Odesláno 16. březen 2013 Dobrá taškařice, bohužel u těhdle skleněných pojistek se to stává (že není přerušení vidět). No nevím za co děkuješ zrovna mě - moc jsem ti nepomohl. Pomohl ti měřák a trocha trpělivosti. Tak ať to jezdí Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 Tož děcka - mám tu námět na upgrade svojí Bandasky 1200 - mám tam koncovku Micron. Proti sériovce poměrně zajímavý zvuk, ale přece jen pokukuju po změně a když pomineme cenu co třeba Akrapovič? Bude stát ta z měna za to? Když jsem prvně nastartoval motorku s tím Micronem tak jsem byl z toho zvuku velmi příjemně překvapenej. Bude to stát vůbec za to? Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 za me ano, je to pasivni bezpecnost, delas rachot, slysi te ridic v plechovce co necumi do zrcatek, akorat bacha na tuctucaky .... vetsinou..... a ted do me............ Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Bikerscrown me sere, mam od nich blinkry a 6x za lonskou sezonu jsem musel kupovat zarovku za 65 Kc a reklamaci neuznavaji..... jeden blinkr mi ted vepredu upadl a druhemu pro zmenu praskla zarovka..... i po dotazeni to furt mlzi.... seru na to, koupim vsechny 4 jiny, ale ma nekdo neco overenyho???? Klidne LED ale s cenou do 1200 za vsechny 4.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Tož děcka - mám tu námět na upgrade svojí Bandasky 1200 - mám tam koncovku Micron. Proti sériovce poměrně zajímavý zvuk, ale přece jen pokukuju po změně a když pomineme cenu co třeba Akrapovič? Bude stát ta z měna za to? Když jsem prvně nastartoval motorku s tím Micronem tak jsem byl z toho zvuku velmi příjemně překvapenej. Bude to stát vůbec za to? Na velmi hruby odhad by to mohlo stacit :/ I ked netusim, ako znie to, co tam máš teraz ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 akrap neni vunec spatnej. poslechni si jich vice. me se treba na bandasce libi vic remus. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Tak jsem dnes konečně vyjel.. Teď už jen poskládat další stroj na STK a budu spokojen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.