Péťa Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Zdravim mistni znalce, nevite nekdo, proc mam v aute zimu? Na digitalni klimatizaci si sice nastavim 30st (vic neumi), ale auto netopi. V lete klimatizuje skvele... Citovat
rimmer Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 jo..na 605tce sem s tim mel/mivam problem...orig cena cca 6kachli...ale rozmontoval jsem to vycistil, namazal a zas to chvili jede...tezko rict Citovat
Péťa Odesláno 23. říjen 2004 Autor Odesláno 23. říjen 2004 To jste mě moc nepotěšili. Zlatá stará 309GRD, s tou jsem takové problémy neměl :-) Kde najdu ten ventil? Zkusím ho pročistit. :papa Citovat
Péťa Odesláno 26. říjen 2004 Autor Odesláno 26. říjen 2004 Vyřešeno!!! Málo vody v chladiči - stíhal se chladit motor, ale už to nestačilo na topení. Teď už jen zjistit, kam se ta voda ztratila Citovat
Sepp Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Vyska hladiny ovlivnuje ucinnost klimatizace??? Tak to ziram - asi me donutis vytahnout stare \"skripta\" a znovu se do nich podivat Citovat
Ferry Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Napsán autorem Peta Vyřešeno!!! Málo vody v chladiči - stíhal se chladit motor, ale už to nestačilo na topení. Teď už jen zjistit, kam se ta voda ztratila Tak to jsi ji tam musel mit asi sakra malo, to se mi nejak nezda. To jsi teda ridic, kdyz ani vodu v chladici nekontrolujes Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2004 Autor Odesláno 27. říjen 2004 Napsán autorem Sepp Vyska hladiny ovlivnuje ucinnost klimatizace??? Tak to ziram - asi me donutis vytahnout stare \"skripta\" a znovu se do nich podivat Ja to pochopil tak, ze ta klimatizace nekde musi brat to teplo a nemela kde. Sama si ho snad nevyrabi (nebo ma v sobe nejake topne teleso? Proc by to delala, kdyz je od motoru tepla dost) Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2004 Autor Odesláno 27. říjen 2004 Napsán autorem Ferry Tak to jsi ji tam musel mit asi sakra malo, to se mi nejak nezda. To jsi teda ridic, kdyz ani vodu v chladici nekontrolujes Dokud se mi neprehriva motor, nepredpokladam, ze by bylo malo vody v chladici. A nezlob se na me, ale auto mam od toho, aby mi slouzilo a ne od toho, abych kolem nej porad behal a neco kontroloval. To bych si moh koupit zrova Felicii. :D:D Citovat
Radek V. Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Ke klimatizaci máš extra chladič, který je naplněn plynem (nebo jak se tomu říká). S normálním klasickým chladičem to nemá nic společného....teda aspoň si to myslím. Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2004 Autor Odesláno 27. říjen 2004 Asi to je od veci, ale ja se rad priucim, proto ty blbe otazky! Ten extra chladic je snad vymenik, ktery zprostredkovava chlazeni, nikoli ohrev. Nebo je to jinak? Citovat
Radek V. Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 2Peta Ohřev zprostředkovává výměník pod palubkou a když ti ubyde voda v chladiči, tak ti klesne hladina i ve výměníku topení...a když je tam z části vzduch, tak to samozřejmě netopí.... Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2004 Autor Odesláno 27. říjen 2004 Dík, to má logiku. Tak už snad to téma můžem uzavřít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.