Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mistni znalce,

nevite nekdo, proc mam v aute zimu? Na digitalni klimatizaci si sice nastavim 30st (vic neumi), ale auto netopi.

V lete klimatizuje skvele...

:papa

Odesláno
Napsán autorem Peta

Vyřešeno!!!

Málo vody v chladiči - stíhal se chladit motor, ale už to nestačilo na topení. Teď už jen zjistit, kam se ta voda ztratila :o

:papa

Tak to jsi ji tam musel mit asi sakra malo, to se mi nejak nezda.

To jsi teda ridic, kdyz ani vodu v chladici nekontrolujes :bojim:o:D

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Vyska hladiny ovlivnuje ucinnost klimatizace??? :o

Tak to ziram - asi me donutis vytahnout stare \"skripta\" a znovu se do nich podivat :)

Ja to pochopil tak, ze ta klimatizace nekde musi brat to teplo a nemela kde. Sama si ho snad nevyrabi (nebo ma v sobe nejake topne teleso? Proc by to delala, kdyz je od motoru tepla dost)

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Tak to jsi ji tam musel mit asi sakra malo, to se mi nejak nezda.

To jsi teda ridic, kdyz ani vodu v chladici nekontrolujes :bojim:o:D

Dokud se mi neprehriva motor, nepredpokladam, ze by bylo malo vody v chladici. A nezlob se na me, ale auto mam od toho, aby mi slouzilo a ne od toho, abych kolem nej porad behal a neco kontroloval. To bych si moh koupit zrova Felicii. :cool::D:D:D

Odesláno

Ke klimatizaci máš extra chladič, který je naplněn plynem (nebo jak se tomu říká). S normálním klasickým chladičem to nemá nic společného....teda aspoň si to myslím.;)

Odesláno

Asi to je od veci, ale ja se rad priucim, proto ty blbe otazky!

Ten extra chladic je snad vymenik, ktery zprostredkovava chlazeni, nikoli ohrev. Nebo je to jinak?

Odesláno

2Peta

Ohřev zprostředkovává výměník pod palubkou a když ti ubyde voda v chladiči, tak ti klesne hladina i ve výměníku topení...a když je tam z části vzduch, tak to samozřejmě netopí....;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...