mk405 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Ahoj, nemáte někdo nějaké info o výbavě 406 coupe? - zajímalo by mě jaká max výbava je možná? - v čem se liší výbava dle jednotlivé úrovně v service boxu? - je možné dovybavit? čili má to např. konektory na všechno i když je třeba jen základ? konkrétně např. pokud má auto manuální sedadlo bez kůže jde zaměnit za kožené s el. pojezdem? (bez zásahu do elektriky). díky za jakékoliv info. mk Citovat
chechet Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Finition \"BASE\" Automaticka klimatizace Autoradio RD3 Variabilni posilovac rizeni Polokozenne calouneni Palubni pocitac Tempomat (krome 2.0e BVA) Vyhrivana zpetna zrcatka ABS / ESP (krome 2.0e BVA) Kola z lehkych slitin [upravil dne 5/6/2010 chechet] Citovat
chechet Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Finition \"PACK\" Finition \"BASE\" + Kozenne calouneni Ostrikovace svetlometu Elektrochormaticke vnitrni zpetne zrcatko Sedadlo ridice s pameti Elektricka a vyhrivana predni sedadla Audio system JBL \"Prestige\" [upravil dne 5/6/2010 chechet] Citovat
chechet Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Finition \"GRIFFE\" Metalicky lak Cerne kozenne calouneni Ouragan Sedadlo ridice s pameti Elektricka a vyhrivana predni sedadla Audio system JBL \"Prestige\" Menic CD Tempomat Automaticka klimatizace Hlinikove prahy dveri Vyhrivana a elektricky sklopna zpetna zrcatka Elektrochormaticke vnitrni zpetne zrcatko 16\" kola z lehkych slitin Automaticke rozsvecovani svetel Ostrikovace svetlometu Destovy senzor Alarm Variabilni posilovac rizeni Palubni pocitac ABS / ESP (krome 2.0e BVA) Stresni okno [upravil dne 5/6/2010 chechet] Citovat
chechet Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Finition \"ULTIMA EDIZIONE\" Automaticka klimatizace Autoradio RD3 Audio system JBL \"Prestige\" Variabilni posilovac rizeni Palubni pocitac Tempomat (krome 2.0e BVA) Vyhrivana a elektricky sklopna zpetna zrcatka ABS / ESP (krome 2.0e BVA) 16\" kola z lehkych slitin Kozenne calouneni Ostrikovace svetlometu Elektrochormaticke vnitrni zpetne zrcatko Sedadlo ridice s pameti Elektricka a vyhrivana predni sedadla [upravil dne 5/6/2010 chechet] Citovat
chechet Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 popisy ber s rezervou, urcite byly mozne obmeny. ja mam treba vybavu \"GRIFFE\", ale alarm nemam. co se tyce dovybaveni, sam se chystam zkusit, jestli mi bude u spolujezdce fungovat sekvencni stahovani okna pouhou vymenou tlacitka. Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 jeste muzes mit el. stavitelnou tuhost tlumicu. Citovat
Dave_k Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Já mám výbavu asi jakou si navymýšleli. Vše jako GRIFFE jen: 15\"kola, hnědá kůže (včetně volantu),bez ESP, bez alarmu, bez šíbru a bez aut. světel (doděláno přes relátka). Citovat
chechet Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Dave_k Já mám výbavu asi jakou si navymýšleli. Vše jako GRIFFE jen: 15\"kola, hnědá kůže (včetně volantu),bez ESP, bez alarmu, bez šíbru a bez aut. světel (doděláno přes relátka). taky mi tady ty \"packy\" prijdou trochu out, pac kupujici si preci mohl naordinovat co chtel. jako treba modrou kuzi... Citovat
Grlik Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 No podle toho co tu pišou mam asi taky GRIFFE ale nemam kuži a alarm. Jinak šla by ta kuže dodělat pokud by to bylo z coupe které nemá MUX na auto s MUX? Citovat
rootsky Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 Moje prodávali v D jako Sport (ver. 140) a mám skoro vše (bylo na tom radio 4050? s výměníkem a origo \"křídlo\"). chyběly elektronicky stavěné tlumiče (tenkrát se ještě dávaly), tempomat a střešní okno. Takže i regionálně to může být ocejchováno nějakou \"edicí\". Citovat
chechet Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 a to je zvlastni, protoze Sport by mel mit pravy ty stavitelne tlumice. alespon to vyplynulo z FR Coupé fora. Citovat
rootsky Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 V serviceboxu mám normální pérování, takže tam ani v minulosti stavitelné nebylo... Nevěděl jsem že je Sport ofiko PSA edice, myslel jsem že je jenom pro D trh... Vycházím z toho co mi bylo řečeno při koupi... [upravil dne 25/10/11 17:22 od rootsky] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.