marcox Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Dobrý den, potřebovl bych poradit, PPOffice jsem si na autě udělal diagnostiku a našlo to nějaké chyby: Trvalá závada: Opotřebení katalizátoru.Ztráta účinnosti Přechodná :Závada:hlavní a sekundární informace o brzdě Koherence... místní Závada na levém předním repro - opravdu nehraje.. Nevím co to znamená a kam přesně šáhnout.. U katalizátoru mě to překvapuje pač auto je staré cca 2,5 roku (že by to byl problém na snímači? - Lambda? U brzd - auto je v základní výbavě - není zde snímač opotřebení desek Ohledně repro by to mohlo být něco možná stupidního (vypadnutý kabel a pod - jen nevím z které strany začít hledat jestli od rádia nebo od repro) Má někdo zkušenosti? [upravil dne 9/9/10 od marcox] Citovat
Y2K Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Tu prvu riesim aj ja... Lambdy som vymenil, ale vyzera ze nepomohlo, takze asi ozaj budem musiet vymenit aj predkatalyzatory. Vsetko uz je v plane Citovat
marcox Odesláno 5. červen 2010 Autor Odesláno 5. červen 2010 a jak máš staré auto? je mi divné že by po 2 letech byl problém s katalizátorem... je to nove auto... Citovat
marcox Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 napiš potom jak jsi dopadl s tou výměnou.. Citovat
pepa3 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 kluci nechci radit ale než budete utrácet peníze za drahé věci. mrkněte na těsnost spojů sacího potrubí . tj. za váhou vzduchu k motoru. Váha ti vyhodnotí určitou směs a pak si to přisaje falešný vzduch za váhou, tudíž to blbne. mám tuto zkušenost s vlastním autem jiné značky ale princip je stejný Citovat
marcox Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 ok mrknu, jen je mi divé že to řídící jednotka vyhodnotí jako opotřebení katalizátoru. Citovat
pepa3 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 no nevím mě to jednotka tu moji závadu vyhodnocovala jako vadnou lambda sondu, pak druhou lambda, a pak to nešel pravidelně ani motor...... Citovat
marcox Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 je fakt že mám pocit že se motor někdy zhoupne( hlavně když je teplo)... Citovat
marcox Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Tak dnes jsem se podíval na chybu Repro - odstraněno... Nevím ja se to mohlo stát, ale když jsem rozdělal dveře, a sundal reprák, nějak k tomu chyběl káblík... že by výrobní vada? stačilo našmátrat ve dveřích , a zastrčit.. ostatní vady zatím nevím... (rozdělal jsem i vzduch filtr... nic divného, jen troche prachu... Citovat
kobr Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Koherence na brzdě nejdou současně spínač na brzdové světla a spínač na tempomat. Tempomat možná nemáš, ale spínač od tempomatu může být. Oprava za 10 minut Citovat
marcox Odesláno 24. červen 2010 Autor Odesláno 24. červen 2010 a co s tím spínačem? je to nějaký dvojtý spínač nebo jsou to dva nezávislé spínače akorád jeden sepne dříve než druhý a diagnostika díky tomu vyhodí chybu.. a jak opravit za deset minut? Výměna? nebo stačí jen seřídit tak aby šli oba současně (pokud je každý zvlášť) Díky za radu.. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Budem hadat ak tam mas ep3 alebo ep6 tak sa necudujem Citovat
jofo Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 No tak to ani ja. Hadam prie na forum coskoro a objasni nam to, tym nasim hlavam. Citovat
marcox Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Jak je to teda s tím spínačem a \"rychlou opravou\" ? Našel jsem nějaké info, spínač brzdových světel mám jen jeden (tj. tempomat nee) jinak je to chyba P1536... Rychlá oprava myslíš = výměna nebo se na tom dá něco seřídit popř opravit??? Citovat
marcox Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Zdravím, tak jsem dnes rozebral a zkoušečkou zkoušel - zdá se že funguje (venku). Jiná věc je když jsem ho složil a dal zpět k pedálu tak na diagnostice se zobrazoval OK, po sešlápnutí reagoval.. Při prudkém puštění se vrátil zpět do výchozího stavu.. Ale při pomalém zůstal jako kdyby byl sešlápnutý... - Že by onen problém? Že by výměna? nevím kolik stojí, v Pondělí se optám v Peugeotu :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Možná by v tom mohl být problém. Jinak obj. č. 453467 ale cena žádný zázrak cca 1600,- Kč. Oni vůbec u pežotů nějak inovovali ty brzdové spínače. Dříve to byl brzdový spínač a cena cca 300-400 Kč a dnes je to sada spínače a je to spínač a kabel s konektory a stojí to balík. Citovat
marcox Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 zdravím, tak už mám objednáno, nakonec autokelli cena 350 tak uvidime jestli pomůže.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.