Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot jak řešit chyby z Diagnostiky - skoro vyřeseno

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

potřebovl bych poradit, PPOffice jsem si na autě udělal diagnostiku a našlo to nějaké chyby:

Trvalá závada: Opotřebení katalizátoru.Ztráta účinnosti

Přechodná :Závada:hlavní a sekundární informace o brzdě Koherence...

místní Závada na levém předním repro - opravdu nehraje..

Nevím co to znamená a kam přesně šáhnout.. U katalizátoru mě to překvapuje pač auto je staré cca 2,5 roku (že by to byl problém na snímači? - Lambda?

U brzd - auto je v základní výbavě - není zde snímač opotřebení desek

Ohledně repro by to mohlo být něco možná stupidního (vypadnutý kabel a pod - jen nevím z které strany začít hledat jestli od rádia nebo od repro)

Má někdo zkušenosti?

[upravil dne 9/9/10 od marcox]

Odesláno

Tu prvu riesim aj ja...

Lambdy som vymenil, ale vyzera ze nepomohlo, takze asi ozaj budem musiet vymenit aj predkatalyzatory.

Vsetko uz je v plane ;)

Odesláno

kluci nechci radit ale než budete utrácet peníze za drahé věci. mrkněte na těsnost spojů sacího potrubí . tj. za váhou vzduchu k motoru. Váha ti vyhodnotí určitou směs a pak si to přisaje falešný vzduch za váhou, tudíž to blbne. mám tuto zkušenost s vlastním autem jiné značky ale princip je stejný ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes jsem se podíval na chybu Repro - odstraněno...

Nevím ja se to mohlo stát, ale když jsem rozdělal dveře, a sundal reprák, nějak k tomu chyběl káblík... že by výrobní vada? stačilo našmátrat ve dveřích , a zastrčit..:super

ostatní vady zatím nevím...

(rozdělal jsem i vzduch filtr... nic divného, jen troche prachu...

Odesláno

Koherence na brzdě nejdou současně spínač na brzdové světla a spínač na tempomat. Tempomat možná nemáš, ale spínač od tempomatu může být. Oprava za 10 minut

Odesláno

a co s tím spínačem? je to nějaký dvojtý spínač nebo jsou to dva nezávislé spínače akorád jeden sepne dříve než druhý a diagnostika díky tomu vyhodí chybu..

a jak opravit za deset minut? Výměna? nebo stačí jen seřídit tak aby šli oba současně (pokud je každý zvlášť)

Díky za radu..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jak je to teda s tím spínačem a \"rychlou opravou\" ? Našel jsem nějaké info, spínač brzdových světel mám jen jeden (tj. tempomat nee) jinak je to chyba P1536... Rychlá oprava myslíš = výměna nebo se na tom dá něco seřídit popř opravit???

Odesláno

Zdravím, tak jsem dnes rozebral a zkoušečkou zkoušel - zdá se že funguje (venku).

Jiná věc je když jsem ho složil a dal zpět k pedálu tak na diagnostice se zobrazoval OK, po sešlápnutí reagoval.. Při prudkém puštění se vrátil zpět do výchozího stavu.. Ale při pomalém zůstal jako kdyby byl sešlápnutý... - Že by onen problém?

Že by výměna? nevím kolik stojí, v Pondělí se optám v Peugeotu :-)

Odesláno

Možná by v tom mohl být problém. Jinak obj. č. 453467 ale cena žádný zázrak cca 1600,- Kč. Oni vůbec u pežotů nějak inovovali ty brzdové spínače. Dříve to byl brzdový spínač a cena cca 300-400 Kč a dnes je to sada spínače a je to spínač a kabel s konektory a stojí to balík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...