Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem ROON

Pokud neva, že sem na žadném srazu ješte nebyl, tak bych taky rad dorazil.

Pokud neva, jooo? :D Že bychom zavedli pravidlo, že na sraz smí jen ten, co už na pěti přechozích byl, nikdo další asi nepřijde... :) Samo, že přijeď... Mám pravdu, Méďo? :)

Odesláno

Pokud neva, jooo? :D Že bychom zavedli pravidlo, že na sraz smí jen ten, co už na pěti přechozích byl, nikdo další asi nepřijde... :) Samo, že přijeď... Mám pravdu, Méďo? :)

To Luger: Tak to bys nejel ani ty... :D

To ROON: Jasně že přijeď. Rád si prohlídnu autí... :cool::D

To ostatní: Tak přijedu via Bus... :(

[Editován dne 7/11/04 Murdoc]

Odesláno

Ok já taky pojedu. Když to výjde tak bych byl i pro tu restauraci, mám to totiž co kamenem dohodí.

[Editován dne 7/11/04 MartinN]

Odesláno
Napsán autorem Murdoc

To Luger: Tak to bys nejel ani ty... :D

...smě taky musel prásknout, viď... :P

Odesláno

Nojo, to zase bude keců... přední spojler pořád ještě není hotovej (jsem línej lempl), lemy blatníků jsou přilepený černým (!!) Renault lepidlem na plechy... a tak dále... No, alespoň bude sranda. Doufám, že tam na těch letních slikách dobruslím... No, každopádně... kdybyste někdo měl pocit, že víte, jak si vydělat 10 -15 kilokorun na opravu přední nápravy a přípravu auta na zimu, dejte echo :D :D

Odesláno

Přední lemy ještě nemám, ale už se na nich pracuje, zadní a prahy už se připravují, sháním trochu přední světla ze 106ky a přední a možná i zadní narazník ze 106 vypadá to super. Pak zavařit kliky zadních dveří a 5tých dveří, dodělat odskoky a mám fáro. Pak můžu jezdit na srazy. :D;):o:D:o:o:papa

Jo a samozřejmě vyklepat a opravit oboje zadní dveře, pravé od šikovnosti manželky a levé od šikovnosti Hamrbáce včera večer, viz sekce modely a můj příspěvek, :D:D:D, musím ho tu pomluvit, jsem zvědavý jestli se tu ozve, ale nabídl mi něco co nemohu odmítnout, jen si tady z něj trošičku utahuju. Fakt se nezlobím, to se stane každému, on z toho byl hotový, ale je to v poho.:mad::mad::mad:;):o:o;):P:P:D:D:D:D:papa

[Editován dne 9/11/04 lexa]

Odesláno
Napsán autorem Luger

Nojo, to zase bude keců... přední spojler pořád ještě není hotovej (jsem línej lempl), lemy blatníků jsou přilepený černým (!!) Renault lepidlem na plechy... a tak dále... No, alespoň bude sranda. Doufám, že tam na těch letních slikách dobruslím... No, každopádně... kdybyste někdo měl pocit, že víte, jak si vydělat 10 -15 kilokorun na opravu přední nápravy a přípravu auta na zimu, dejte echo :D :D

No, když vidim dnešek, řekl bych že je čas přezout!!! :D

Odesláno

Tak kolik že nás teda je?

Medvěd

Vector

John

Tazman

Ferry

Luger

Murdoc

Operator

DD

Roon

MartinN

Xpold

Sedí to???

[Editován dne 11/11/Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000 Medvěd]

Odesláno
Napsán autorem Marlin

a co ja? na me ste zapomneli? :(:(

Mám sklerotickou hlavičku, takže se Ti tímto omlouvám :P:P:P:papa

Odesláno
Napsán autorem Driver

Já nejspíš přijedu zase, nebude náhodou zase něco na svezení z řady 407/607? :)

Chce to pátrat, pátrat a když to nepomůže, tak se zkusit přihlásit do školy na kurzy čtení :o:o:P;););)

Jinak nápověda: o několik řádek níž je příspěvek, který již v názvu skrývá slovo Džbán a taky odpověď na Tvůj dotaz :papa

[Editován dne 11/12/Fri, 12 Nov 2004 12:03:45 +0000Fri, 12 Nov 2004 12:03:45 +0000Fri, 12 Nov 2004 12:03:45 +0000Fri, 12 Nov 2004 12:03:45 +0000 Medvěd]

Odesláno

Po napsání toho příspěvku jsem to našel, dokonce jsem na to byl upozorněn osobně Medvědem, kterýho jsem dneska potkal u Vašendy, takže už se těším na svezení :D:papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...