Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak to je paráda... :( minulí čtvrtek jsem si koupil 407 a na volnoběh dělá rachot po sešlápnutí spojky to utichne tak jak tady čtu je dobré si připravit cca 20tis na spojku... nebo možná stačí jen ten setrvačník přijde mi že spojka zabírá normálně až na ten rachot...

Odesláno

reklamuj a požaduj slevu protože to je skryta vada nevědel si o ní a v papírach to taky nebude napsane,moc se mi ale nebude chcit dat slevu proto se toho zbavil :) ale je to naprd prodáš auto a za měsic třeba odejde spojka která fungovala a nemůžeš zato, mě vyšla spojka +setrvak sachs 10500kč se vším na cardo autodily na 1.6hdi+ výměna

Odesláno

Tak v servisu mi řekli, že o čem se tady píše je nějaká dvojdílná a já potřebuji jinou, že mám 2007 a šesti kvalt a ta nejlevnější od Luk stojí 21 tis + práce ať počítám 25 tis.. Levněji prý nepořídím..

Odesláno

No říkali, že musím mít čtyř dílnou sadu s setrvačníkem a že jen samotný dvouhmoťák stojí 15tis a přesně říkali tu značku LUK a ještě něco k tomu na s...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...