Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Výměna čelního skla u zákazníka

Výměna čelního skla u zákazníka  

1. 1. Výměna čelního skla u zákazníka

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož jsem měl poškozené čelní sklo od kamínku u své 406 a navíc si platím připojištění (spoluúčast) čelnho skla 500 Kč do 10 000 Kč, tak jsem volal na pojišťovnu ČSOB a nahlásil událost (pátek). Bylo mi po nezbytných formalitách nabídnuta firma, která provádí výměnu čelního skla pro ČSOB. Tak jsem souhlasil a dal tel. kontakt. V pondělí ráno v cca 09:25h. zvoní mobil a ozval se ženský hlas, že dostali od pojišťvny ČSOB oznámení na výměnu skla a že jsou firma AutoglasAUTOSKLO. Po domluvě mi bylo i navrhnuto, že provádějí výměnu přímo i u zákazníka. Takže odpadá ježdění a čekání. Tak jsem souhlasil a že by mi vyměnili sklo ve středu. To ale mě nevyhovovalo a jestli by nebylo možné ještě tento den. Po lehké odmlce souhlasila a že se mi servisní pracovník ozve na mobil. Okolo 13 hod. zvoní mobil ohledně výměny a že stojí tam a tam. Po příjezdu do garáže se pustil pracovník do nezbytných pracovních úkonů a mimo jiné řekl, že je dobře, že je zákazník u toho, alespoň vidí, jak se co dělá a že nic neošidí. A mohu jen potvrdit, že bylo se na co koukat a to hlavně na to vybavední. Po cca 2 hodinách už bylo sklo vyměněné + vyčištěné. Bohužel jsem neměl sebou foto. Jinak sundání zpětného zrcátka + senzoru šlo dobře. A to hlavní na konec. Cena za vše dle faktury, kdy za mě jako smluvní partner ČSOB zaplatili i připojištění 500,- Kč byla 6252,-Kč. Škoda, že se nevejdu u výměny čelního skla u 106, kdy mám připojištění do 5000Kč:(

Odesláno

U nas to ma autosklo Hornet, pridu k tebe komplet vybaveni a vymenia to, maju len 2 podmienky --> zastreseny priestor a pristup k elektrike:super

Kazdopadne dobra sluzba:potlesk

Odesláno

Vyměnit čelní okno umí téměř každej automechanik, ale udělat to tak, aby tam pak neteklo, to už je pro poctivce. Můj známej automochanik mi kdysi říkal že to s oblibou rádi dělají jen na jednu tubu lepidla když by měli dát jednu a půl, a pak to po čase začne propouštět vodu. Třeba rok dva dobrý a pak najednou zjistíš že zatéká.

Odesláno

ja se v praze nevesel skoro do deseti tisic a jeste jsem jim to tam dovezl...

Odesláno

ja byl v autosklu nonstop - je mezi florenci a holesovicemi, kdyz se jede z centra po magistrale, ale nechytal jsem se ani v holesovicich, tam jsem objel tri firmy.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja se v praze nevesel skoro do deseti tisic a jeste jsem jim to tam dovezl...

no mně to spočítali na nějakých 24tisíc bez práce :(

Odesláno
Původně zaslal: @re

no mně to spočítali na nějakých 24tisíc bez práce :(

Ne každý má ve skle zatavené zlaté pruty, o pokovení skla platinou se ani nezmiňuju.

[upravil dne 2/6/2010 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

a co tam mas za sklo?

Medvěde, ty srandisto... :D

coupé = nesmyslně drahé některé díly

sklo má jen senzor a asi termo... tohle mi spočítali přes audapad (program pro výpočet oprav)... hodně stojí ta těsnící guma

:(

ještě že to mám pojištěné na 30t. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...