VOVKA Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Chci se zeptat jestli jde aktivovat pipak alarmu? Zamykam dalkačem a musim čumet na blinkry nebo poslouchat cvaknuti centralu,myslim si že by bylo pohodlnejši kdyby zmačkl dalkač - ono to pipne a je to,akorat nevim jstli ta moje 607ma umi pipat při zamykani-odemykani a jestli jo tak jak se to da sprovoznit (mam r.v.2002) Citovat
jofo Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Nenasiel som nikde v diagnostike zeby to slo. Tak ktivuj si sklapanie zrkadiel a budes vediet ci je zamknute, alebo nie. Citovat
techynal Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Mna by zaujimalo, kde presne je umiestneny pipak, lebo ten moj po servise v lete nepipa. Na diagnostike ukazalo, ze ho nemoze najst, takze asi bude len omylom odpojeny alebo co. Citovat
jofo Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Pipak=sirena. Aspon myslim ze tak to bolo myslene. Citovat
Blizzard Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 dá se někde nějak zjistit funkčnost toho alarmu? Otřesové čidlo nemá, to jsem zkošel a nic nehokalo Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Zamkni sa do auta a po nejakej dobe ho otvor zvnútra. Citovat
kajvet Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 zavři tam mouchu a za chvíli uvidíš... mě tuhle na dvoře moucha alarm spustila masařka jedna Citovat
VOVKA Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: jofo Pipak=sirena. Aspon myslim ze tak to bolo myslene. Ne,ne, myslel jsem když auto zamykaš-odemykaš tak to par krat pipne ale asi origo alarm-central 607ky to neumi. Citovat
ROMANPU Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Ja mám stále problém zo spúšťaním alarmu tak premýšľam že odpojím sirénu podľa obrázku je teda uiestnená v ľavom hornom rohu prednej kapoty ? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Pravom ak sa dívaš v smere jazdy. Môže to byť niekde hlbšie. Citovat
ROMANPU Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Práve som mal zdvihnutú kapotu a dal preč plasty sú tam nádobky na kvapaliny, keď som spustil alarm skoro som ohluchol ale odkial ide zvuk som nelokalizoval ) Citovat
ROMANPU Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Pravom ak sa dívaš v smere jazdy. Môže to byť niekde hlbšie. Poprípade nevieš ktorá poistka je na alarm, alebo sirénu ? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Tak opravujem, je to vpredu vpravo. Podrobnejšie v tomto vlákne, keď to bude niekto neskôr hľadať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.