Steanly Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Zdravím všechny. Jedná se o 1.8i 16V 81kW LFY Mám takový problém: Pokud jedu v zatáčce pod plynem, ztratí se mi dost výkon na pár sekund. Čím ostřejší je zatáčka tím to trvá déle než začne zase zrychlovat. Mám podezření na podávací čerpadlo, protože ten samý problém jsem řešil u jiného auta... Jaké s tím máte zkušenosti?? Předem děkuji za odpovědi Citovat
Ferry Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 a pri jakem stavu paliva v nadrzi to dela, jsi vypozoroval ? oleje je taky dost (mereno na dratove merce primo v motoru) Citovat
Steanly Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Je jedno kolik je tam benzínu, dělá to při plné a stejně i když svítí rezerva. Olej na měrce kousek pod maximem. Citovat
Steanly Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Úplně stejně mi to dělalo podávací čerpadlo u BMW. Tak proto si myslím, že je to tím... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tak ho zkus vyměnit a uvidíš,s podobnou závadou jsem se nesetkal... Ale je divný že by to málo dávalo při náklonu..... Citovat
koblih69 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Chtělo by líp popsat to chování. Jenom to ubere? Nebo to škytně? Co když tu zatáčku projedeš s vymáčkou spojkou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.