Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Máte někdo zkušenosti s ekologickou plaketou? Při prodeji mi bylo řečeno, že auto bez problémů splňuje EURO 4. Na emisích mi řekli, že EURO 3. Jedu do Franfurtu. Zatím jsem koukal, že tam s trojkou můžu. Ale jak dlouho? V Berlíně už jedině se 4.

[upravil dne 30/5/10 warlord1]

Odesláno

jakou emis. normu splnuje tvůj vůz máš napsáno v TP pod určitým znakem--v převodní tabulce (která je tady na foru) pak zjistíš,jak na tom jsi... (myslím,že na emisích se málokdy spletou)

Odesláno

Tak já to nemyslel tak, že by se pletly. Jen mne to překvapilo. :nevim 4 roky staré auto, FAP. Možná nový motor 2,2 hdi normu 4 splňuje. Nevím. Já mám ještě 2,2 hdi 94kw. Když budeme chtít s rodinou do Německa na výlet tak budeme mít asi smůlu.

Odesláno
Původně zaslal: filas1

2,0 HDI 100kW má Euro 4 ale jak je to u 2,2HDI nevím. Ale zjistíš to když zadáš své VIN číslo na stránkách Peugeot servicebox.

Jo a ještě když víš, co a kde máš hledat.:myslim Na servis boxu sem koukal.

Jako mi kolega napsal, že je tu na fóru převodní tabulka.

Odesláno
Původně zaslal: warlord1

Původně zaslal: Jirka 807

já mam 2.2 hdi a mam euro4

A co máš, prosím Tě, za rok výroby a typ motoru?

rok výroby mam 2003 2.2 hdi 94kw typ 4HW

a když sem to přihlašoval tak mi řekli že to mam bez poplatku, tak sem nic neplatil .

Odesláno

Původně zaslal: warlord1

já mam 2.2 hdi a mam euro4

A co máš, prosím Tě, za rok výroby a typ motoru?

rok výroby mam 2003 2.2 hdi 94kw typ 4HW

a když sem to přihlašoval tak mi řekli že to mam bez poplatku, tak sem nic neplatil .

Si asi nerozumíme:roll Já měl na mysli ekologickou plaketu nutnou do německa. Ty máš asi na mysli poplatek za přihlášení (ekologickou daň)

Zajímavé. Já mám 2006 2.2hdi 94kw typ 4HW a mám EURO 3

Jsi si stopro jistý tou 4?? Podívej se mi, prosím, do velkého techničáku na předpis EHK OSN co tam máš.

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Řekl bych že to má Euro 3, tam se taky nic neplatí:papa

[upravil dne 1/6/10 Sagic]

Ale otázka zněla proč euro 3 :myslimkdyž je to poměrně nové a má to FAP. Do některých měst v Německu už mám zákaz vjezdu kvůli ekologické zóně. O to tu jde.

Odesláno

ja mam uz druhej rok euro 4 obsah 2,0 hdi zaplatil jsem 5euro a za pet minut hotovej delano v mnichove

tak ted nevim jestli 4 nebo 3 zitra nato juknu

[upravil dne 1/6/10 plaz]

Odesláno
Původně zaslal: plaz

ja mam uz druhej rok euro 4 obsah 2,0 hdi zaplatil jsem 5euro a za pet minut hotovej delano v mnichove

tak ted nevim jestli 4 nebo 3 zitra nato juknu

[upravil dne 1/6/10 plaz]

Prosím Tě Plazi. Koukal jsi jestli máš tu 3 nebo 4 euro?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...