chuck11 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Kamoš na meganu se rozhodl vyměnit kotouče a destičky na přední nápravě,že už to pry nic moc nebrzdilo a dělalo divné zvuky.Při rozebrání byla vidět tahle hruza,vnitřní destička už žádná nebyla a brzdil tím přítlačným válečkem viz foto:o:o:bojim Citovat
Rejty Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 madrfaking bjůtifl brakes..oh my gosh:-D Citovat
Voighta Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 hardcore .Už jsem zažil desky na plech,kotouče tenký jak žiletka,ale tohle je fakt drsný. Citovat
Pecyn Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 U MEGAna uplně normální věc. Brácha to víc opravoval než jezdil. Je to stoj plný zázraků. Jinak mazec:o Citovat
maxipaja Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 tak to je tedy hukot vydel jsem hodne ale tohle vydim poprvi Citovat
vendelinek Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 to teda čumim,s čim se dneska ještě jezdí:super to snad muselo bejt slyšet ,že to drhne:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Původně zaslal: Pecyn U MEGAna uplně normální věc. Brácha to víc opravoval než jezdil. Je to stoj plný zázraků. Jinak mazec:o myslíš vážně,že to bylo značkou vozu? (ty brzdy) Citovat
winco Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 to sa aj da hentak zodrať platničky aby si brzdil až samotným valčekom pritláčacim???? ved to neni ani možne Citovat
.mycTD Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 neznam konstrukci toho brzdice, ale spis bych si tipnul, ze ta deska vypadla Citovat
chuck11 Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 já sem taky nechápal,jak sem to viděl:o v kotouči už byla rýha,ale i ten byl na hranici od prasknutí Citovat
chuck11 Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Původně zaslal: vendi.stejskal to teda čumim,s čim se dneska ještě jezdí:super to snad muselo bejt slyšet ,že to drhne:myslim JJ drhlo proto to šel mněnit jinak by jezdil dál Citovat
zabit Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 pravda pravda megana nebrat, muj kamos ho ma taky a reknu vam to je studna na prachy ale ted se mi stalo ze mi taky vypadla desticka na zadni naprave, reknu vam ze ten pocit uz nechci nikdy zazit, neprijemne se propadnul pedal a pak rachot, tak jsem 15km odridil bez brzdeni a doma ihned dodal nove desky, zjistilo se ze byli montovany spatne a vybracni pruzinky tam nekdo dal blbe no az ho najdu rozbiju mu hubu Citovat
Linkisek Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Nechci domyslet co všechno by se mohlo stát kdyby byl kotouč slabší, praskl by, a pístek zablokoval kolo ... Citovat
Pllaša Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 s brzdama si neni radno ftipkovat_!! Citovat
dj.kure Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 To je dost pěkný ... ale taky mam megíse :-) Když jsem měl ještě služebního, tak mi jedna destička vypadla a jezdil jsem i bez ní no (nejdřív vrzala, pak se nějak zapříčila a při parkování se vytrhla a vypadla). Tak jsem jí vhodil do odpadkového koše a jezdil dál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.