macik.83 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Posledni dobou, kdyz spustim bittorrent, tak se mi treba pri spusteni nejakeho filmu nebo hry po case cely bitorrent sekne a zpomali to celej komp. Pomuze mi vzdy jen restart. Uz jsem zkousel i preinstalovat, ale bohuzel neuspesne. Citovat
peugeot09 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Možná zavirováno, možná jiný problém, či proces, který výrazně zatěžuje systém při běhu bittorrentu. Co zkusit jiného klienta? Třeba utorrent. Je ale taky možný, že se jedná o něco úplně jinýho. Je potřeba vyzkoušet třeba nějaký ten zátěžový test, jestli se problém taky objeví... [upravil dne 29/5/10 peugeot09] Citovat
Péťa Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Co jsi přeinstaloval? Bittorrent nebo celé PC? Citovat
Qcko Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 V roku 2010 pouzivat torrenty:roll Skus precistit kniznice, takisto zlozku, do ktorej uklada bittorrent docasne subory a samozrejme malware, spyware a podobni torrent kamarati sa ti isto prehryzaju PC, toz dokladne precistenie:papa Citovat
macik.83 Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Preinstalovat jsem jen bittorrent, na cele PC se necejtim. Qcko sorry, ale me torrenty vyhovujou a nejak se ni share nechce platit Jestli vis o necem lepsim a bezplatnym, tak si rad necham poradit. Ted jsem odinstalovat bittorrent a zkusil utorrent a vysledek je stejny. Choav se tak, ikdyz necham komp treba pul hodiny bez aktivity. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Nj to jak se ti v kompu hrabe celej svět tak se to zabrzdí Citovat
godzila.01 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 přeinstaluj widle.... pak by měl být klid... u widlí je to nejlepší léčba u mě mají životnost 4-6 měsíců Citovat
kujon106 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Co je na torrentech špatného? To si rád nechám vyprávět :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Už třeba jenom to že musiš sdilet data, a to je nelegální. Nemluvě o tom že maš v počitači otevřený vrata pro všechno co lítá po netu. Jinak si ostatní rizika mužeš vyhledat na Google třeba. Citovat
budvar Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Radek Hurvajz: sdílet data není nelegální Sdílet nelegální data je nelegální Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Skus ineho klienta ... Mne bittorent nikdy dobre neslapal, utorent je fajn, ale tusim najradsej pouzivam bitlord Qcko tiez by ma zaujimalo co je na torentoch zle Stahuej sa pomocou nich rychlo a jednoducho ... Ovela rychlejsie ty vyhladam nieco na torentoch cez rozne trackery alebo priamo na strankach ako thepiratebay a podobne ako cez plateneho rapida a podobne ... Mna torrenty este nesklamali ... Co sa tyka hrabania v PC, kto sa chce hrabat v PC ludom ako sme mi ? Pokial by to niekto chcel, a bol taky macher aby to vedel, tak to spravi aj bez toho ci pozivas torrent klienta alebo nie ... Odjakziva som pouzival zdielacich klientov, zacinajuc DC ++ ... Ale vazne, skus ineho klienta, bittorent si kludne nechaj nainstalovany, a skus nieco ine ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Původně zaslal: budvar Radek Hurvajz: sdílet data není nelegální Sdílet nelegální data je nelegální No vzhledem k tomu že automaticky sdílíš i to co právě stahuješ myslim že sdílíš nelegální data, na torentech bude asi legálních dat jako šafránu:D Ale dik za opravu, maš pravdu je to tak [upravil dne 29/5/10 Radek Hurvajz] Citovat
Chepp Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 co je na torrentech spatneho, vlastne nic... jenom: Stahovani z ruznych serveru radidshare a czshare atd... je legalni.... sdileni nelegalniho obsahuje je nelegalni.... a co si budeme nalhavat, pochybuju ze tu nekdo v teto debate stahuje prez torrent SDK Ubuntu aby mohl neco noveho zkompilovat..... takze vsichni berou vse mimo legal a tak se bavme na rovine ze sdileni v tomto pripade je nelegalni a take je vice nez jednoduse sledovatelne, prakticky se vsem ukazete jako sdileci nelegalniho obsahu... Pokud vas i tohle netrapi tak proc ne... ale mnely by jste si uvedomit ze v CR je povinosti ISP logovat provoz na siti na nekolik mesicu zpet. A v dnesni dobe mi nepripadne efektivni stahovani prez torrenty.. nikdy sem prez ne nedostal vice nez 20Mbit.. coz 2.5-3MBs coz je celkem nic moc... prez placene servery dostanu i na jednom souboru 40MBit coz se splhame k bezproblemovich 4-6mbs samzorejmne se ta rychlst da nahonit vetsim poctem souboru... ale porad je tu ten rozdil legalne nelegalne... a abych to jeste zlepsil... legalni je stahovat, ale ne uchovavat obsah k jemuz nemate zakoupene licencni ci autorske prava.... takzae vlastne nic neni legalni.. neco jen vice neco mene.. a nevyho jiz zminovana torrentu je, ze jsou zahlceny fakem a vsim moznym bo*delem... takze kolikratmisto novyho ironmana stahnete zvireci pecko... samoze kdyz uz se orientujete v groupach od kterych to odebirat tak vas takovy problemy minou, ale vzdicky se nedari... Priznam se zaplatim si 85Gb za 99kc na czshare a sem spokojen potaham par hdcek, apr serialu a staci mi to na dost dlouho, pro ostatni veci mam spusteny FTP s klientem jdownloader ktery mi nonstop soska vse co potrebuji a potom az to tam mam tak si to stahnu jako jeden soubor 50Mbit/s k sobe do pc... a sem spokojenej... tam mi to nikdo sledovat nebude... Kazdopadne k tematu.... preinstaluj windows... a mas po problemu.. nejspise si naockoval sve widle nejakou krasnou aplikaci.. [upravil dne 29/5/10 Chepp] Citovat
peugeot09 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 A není to v případě soukromé osoby, která stažené data používá v drtivé většině případů především pro zábavu, úplně jedno? Navíc se díky autorským poplatkům většina nelegálního softwaru v podstatě zaplatí. Citovat
kujon106 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Takže asi takto - žádné zvířecí péčko, ani nic podobného z torrentu nikdy nestáhneš, pakliže se v tom umíš orientovat a tedy sledovat commenty a review na torrent sitech. Btw - zvířecí péčko přejmenované kupříkladu jako Iron Man 2 můžeš stáhnout kdekoliv, na placeném rapidu, uloz.to, atd. Ohledně rychlosti je to pravda, ale je to zase něco za něco - rychlost vs. poplatky. Co se sdílení stažených dat týče, resp. jejich (ne)legálnosti spojené s následním sdílením týče, tak určitě znáte prostředky pro omezení/zamezení uploadu kamkoliv. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Suhlasim s vyssie napisanym, torrentu funguju na principe zdielania, ale pokia sa zamedzi upload, torrentovi klient funguje dalej a mozete veselo stahovat ... Chepp, na CZSHARE neni ani zdaleka tolko veci, co najdem na torrentoch, a napr. ked vyjde nieco uplne nove, co chcem mat, nebudem predsa cakat, kedy to niekto zavesi na CZSHARE ... Inak ani mne sa este nepodarilo stiahnut nieco, co som nechcel ... Max tak nejaky patch k hre, ze bola napisana ina verzia ... Citovat
Chepp Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Kujon: P jako iron man 2 nestahnu odtama odkud stahuji... preci jenom to beru z overenych zdroju popr. zahranicni FTP.... ale ano za normalnich okolnosti kdyz das v seznamu vyhledam iron manm 2 zdarma... prvni bude kinorip a potom s nazved HD to bude to pecko... pokud si to clovek umi prolustrovat commentama popr. to bere od overene groupy tak no problem. Lubk0: nevim jak je to ted ale pokud si riznes upload na 1Kbit... tak si myslim ze ten upload nebude zazracnou rychlosti fungovat.. aspon to tak bylo kdysi ze pokud s i riznul up nevalil dobre down... pokud byl dobry up tak byl dobry down.. proto kluci s adsl vzdicky mnely smulu..... A neboj vse co vyjde na torrentech je obratem linkovane na warez forech... obcas i driv... jen musis vedet kde. [czshare neni zrovna zdarny priklad, ale je tam toho dost, popr. rapidshare samoze]] Jinak treba kdyz sem hledal na torrentech nejakou hudbu konkretne z japonska tak ani tuk..... coz je skoda stejen jako ceskoslovenska tvorba taky neni. A vzhledem ze pracuji jako ISP a vim jak to chodi, a kriminalku mame co druhej tyden v kanclu tak neee... nepresvedcite mne ze jsou torrenty lepsi.... Vsecko je fajn do urcite doby... Citovat
godzila.01 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Sdílení je sice nelegální,ale jen těžko ván/nám to někdo dokáže... data lítají šifrovaná..... Navíc na torentech seženeš většinou všecko,stačí chvilku hleda,kdežto na placenejch rapidech či nějaké obdobě ne vždy je to co člověk zrovna shání.... Citovat
Chepp Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 godzila.01: pokud se bavime o sifrovani ktere se zapne v utorentu ktery prepne z protoku tcp na udp... tak ver tomu ze to nema se sifrovanim nic spolecneho... bezi to po jinem protokolu ale to same a stejne viditelne... Citovat
godzila.01 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Mno rozdíl mezi paketama UDP a TCP je hlavně v jejich \"řízení\" ... Jinak je to řešený uplně stejně jako HTTPS protokol ... klienti mezi sebou komunikujou šifrovaně a klíč k šifře si předají při navázání spojení. hodně špatně se to rozlušťuje.... Můžou si jich pár odchytit, ale co z toho bude mít bez klíče nemluvě o tom, že musí odchytit správnej počet aby to byla nějaká informace a ne jenom fregment.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.