Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, asi jsem hňup,ale nemůžu najít svíčky, abych si je sám vyměnil. U předešlých aut (rok pod 2000) byly na očích a nebyl problém. Ale u Pežotka nevím. Poraďte co musím všechno sundat a kde hledat.Díky

Odesláno

jsou pod zapalovaci rampou - sedy konektor na fotografii nad vickem oleje

rampu musis sundat (asi bude na nejakem sroubku) a pod ni jsou svicky

Svicky maji obj. cislo 5960 15 coz jsou svicky Bosch FR7DE

[upravil dne 27/5/10 Ferry]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Prosim vas, muzete mi nekdo rict, v jakem poradi maji ty svicky ve 106 byt? Ale potrebovala bych vysvetleni pro debily (napr. 1 vpravo nahore, 3 vpravo dole, 4 vlevo dole, 2 vlevo nahore). Muj \"kolega\" amater je vyrval, aniz by se kouknul, jak to tam bylo, tak bych nerada hadala. Predem dik.

Odesláno

Aha, takze jinak. Ja tomu samozrejme nerozumim. Mam spis na mysli ty kabely k tem svickam, to se zapojuje podle nejakeho poradi, v jakem to pali, ne? Nebo tak jsem to aspon pochopila. (teda za predpokladu, ze to, o cem mluvim, jsou svicky :D)

Odesláno

no ja mam taky 1,1, ale uz jsem to udelala sama - stylem pokus omyl, takze kdyz to neslo, tak jsem to poprehazela a pak to normalne nastartovalo a jelo. Takze predpokladam, ze to je spravne, protoze jinak by to aspon nejak skytalo nebo neco, ne?

• O 6 let později...
Odesláno

Lidičky mám stejný problém. Mám 1.1 44kW rv98 a nemohu ten olejový filtr najít. A obrázek tady také nevidím. Mohl by mi někdo poradit? Přikládám pro jistotu fotku. V jakých místech se nachází?

6bnc0fs.jpg

Odesláno (upraveno)

olejový filtr je pod sběrným výfukovým potrubím zepředu motoru, nejlepší přístup k němu je zespoda, když lehneš pod předek auta--je to plechový válec našroubovaný na blok motoru

olejový filtr vypadá takto nějako https://www.renaultdily.cz/filtr-olejovy-champion138?pg=seznam_zbozi%3ftrack=zb_zbozi&utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=PI+-+Renault&utm_content=Filtr+olejovy+champion+renault+megane+II&utm_term=

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...