qx123 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Zdravím, asi jsem hňup,ale nemůžu najít svíčky, abych si je sám vyměnil. U předešlých aut (rok pod 2000) byly na očích a nebyl problém. Ale u Pežotka nevím. Poraďte co musím všechno sundat a kde hledat.Díky Citovat
Ferry Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 jsou pod zapalovaci rampou - sedy konektor na fotografii nad vickem oleje rampu musis sundat (asi bude na nejakem sroubku) a pod ni jsou svicky Svicky maji obj. cislo 5960 15 coz jsou svicky Bosch FR7DE [upravil dne 27/5/10 Ferry] Citovat
qx123 Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Tak svíčky úspěšně vyměněny. Ale je tu další dotaz. Kde najdu olejový filtr? Viz. obrázek.Děkuji za odpověď Citovat
Devils-night Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 filtr je jenom vložka,v tom plastovym pouzdře který má nalitek na klíč,na fotce je toho vidět půlka,nalevo a trošku dopředu od měrky oleje.jako pod svodama. Citovat
boletka Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Prosim vas, muzete mi nekdo rict, v jakem poradi maji ty svicky ve 106 byt? Ale potrebovala bych vysvetleni pro debily (napr. 1 vpravo nahore, 3 vpravo dole, 4 vlevo dole, 2 vlevo nahore). Muj \"kolega\" amater je vyrval, aniz by se kouknul, jak to tam bylo, tak bych nerada hadala. Predem dik. Citovat
peugeot09 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Nějak nerozumím dotazu. Svíčka přece vždy musí jít elektrodou směrem \"do motoru\", jinak logicky nebude házet jiskru, navíc obráceně ji ani nelze zašroubovat... Citovat
boletka Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Aha, takze jinak. Ja tomu samozrejme nerozumim. Mam spis na mysli ty kabely k tem svickam, to se zapojuje podle nejakeho poradi, v jakem to pali, ne? Nebo tak jsem to aspon pochopila. (teda za predpokladu, ze to, o cem mluvim, jsou svicky ) Citovat
mattoni1425 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 ano je to v poradi...kdyžtak až ojedu domu z prace ti to vyfotim u sebe ale jde o to jakou mas motorizaci. já mám 1,1 a ty to můžeš mít jiný Citovat
boletka Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 no ja mam taky 1,1, ale uz jsem to udelala sama - stylem pokus omyl, takze kdyz to neslo, tak jsem to poprehazela a pak to normalne nastartovalo a jelo. Takze predpokladam, ze to je spravne, protoze jinak by to aspon nejak skytalo nebo neco, ne? Citovat
stakr.cz Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 Lidičky mám stejný problém. Mám 1.1 44kW rv98 a nemohu ten olejový filtr najít. A obrázek tady také nevidím. Mohl by mi někdo poradit? Přikládám pro jistotu fotku. V jakých místech se nachází? Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 (upraveno) olejový filtr je pod sběrným výfukovým potrubím zepředu motoru, nejlepší přístup k němu je zespoda, když lehneš pod předek auta--je to plechový válec našroubovaný na blok motoru olejový filtr vypadá takto nějako https://www.renaultdily.cz/filtr-olejovy-champion138?pg=seznam_zbozi%3ftrack=zb_zbozi&utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=PI+-+Renault&utm_content=Filtr+olejovy+champion+renault+megane+II&utm_term= Upraveno 25. září 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.