Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

klucí, bohužel začla jedna firma vyrábět repliky BBS RS (30 a 34 šroubků) a to Lenso bsx (25 šroubků), dodávka i sedan mají repliky u fotky 205 to není poznat, koupíš jen pokličky a máš BBS ;), ale kdo ví, ten ví :))))))))))

Odesláno

Už i u nás se dají pořídit od 4 000,- tuším :myslim , ale srovnávat je s BBS RS by byl hřích protože u BBS-ek šrouby mají funkci (spojují 3 díly) kdežto u těch Lensů jsou jen ozdobné a proč jsou i ve středové krytce !??? To už bych i já mohl mé Rialy RS srovnávat s BBS-kama :D ...

Odesláno
Původně zaslal: Linkisek

Už i u nás se dají pořídit od 4 000,- tuším :myslim , ale srovnávat je s BBS RS by byl hřích protože u BBS-ek šrouby mají funkci (spojují 3 díly) kdežto u těch Lensů jsou jen ozdobné a proč jsou i ve středové krytce !??? To už bych i já mohl mé Rialy RS srovnávat s BBS-kama :D ...

tak tak :super

Odesláno

Ano, samozřejmě nemyslím \"fake wheels\" ale pravý BBS který sou kolem 30tis. a v Cz si je koupí málokdo :papa

V německu nemají až takovej strach je kupovat, není takovej problém je pak prodat.

Ten Partner vypadal líp na Mercedesáckých kanálech.

Odesláno

Dá se nějak jednoduše poznat BBS od zbytku (fake), onehdá jsem někomu chválil nová BBSa na 924 a on se tak divně šklebil...Dodnes mi to nějak nedalo a už vím asi proč...

Odesláno

Helmut zrovna jede pro ložiska :myslim ... Tady je pěkně vidět, že klukům z Německa k úpravám vozu sice stačí TUV-em schválené díly, ale v důsledku jejich používání na vozidlech musí jezdit v ochranné helmě :D ...

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...