Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ty kráááááávooo to jsou ale mašiny:mrk:mrk:mrk:potlesk:potlesk co auto to pecka !!!! nádherný.. hlavně ty 2 černý 206 jsou bomba .. já jsem na tu černou úchylnej :D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

nemam :D ale zas to ma vzduchač takže si to kdykoli zvedne to ja nemužu :D

nějaký video

ale mě se celkem líbí ta stříbrná 306 sedan jak je snížená :mrk fakt mrtě kárky

Odesláno

jednou bych se tam chtěl zajet podivat...

když chceš sniženy auto bez vzduchu tak tuto 206. nejnižší bod na podvozku je 1 cm

na mě je to moc :D mě se líbí jak tohle leží ale malinko bych mu prdel přizvedl aby horní výkroj kola byl stejný vepředu i vzadu:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Měl sem radost když se lidi naučili používat kultovní kola ale zas když je má každej druhej tak je to trapas :nevim

Jaká to jsou kola, ta kultovní !? Nestálo každé auto na jiných kolech :myslim ?!

Odesláno

Linkisek: myslim že ma namysli ty bbs co ma např. červena 205 cabro, stříbrna 306 sedan a bilej partner.

takový má i swedak ne ?

Odesláno

jj,má je i Šweďák;)

Jinak mě napadlo jediný....KURVÁÁÁÁÁÁÁ,měli jsme jet taky,musíme tam zajet příští rok...

Tu 309 jsem potkal v německu na benzínce,je možný že jeli zrovna tam.Je to fakt nářez!Ten zvuk:mrk Opravdu pecka,ale nestihl jsem to vyfotit:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...