Y2K Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Ja viem ze na taketo veci existuju ine fora ale tam su ludia prilis \"zazrati\" tak mi to neda.... Co hovorite na \"velke finale\" serialu LOST? Ja mam teda veelmi zmiesane pocity, skor si myslim ze to teda pekne pos*ali. Citovat
elton Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Od třetí série jsem neviděl, přestali to dávat v telce. teda na mnou chytitelných programech. Citovat
309GT Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Mě bavilo prvních pár dílů,pak to bylo pro mě o ničem...až moc velká fantasmagorie Citovat
s1600 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Sledoval jsem od zaactku do konce. Dnes vecer kouknu na zaverecny dily,jinak 6.serie me nebrala,az dva tri posledni dily.. Citovat
Kloub Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Y2K: stahl sem z uložto poslední díl (dvojdíl) a zaboha nemůžu dojít na to jak vložit titulky:grr nevíš jak??? ani anglické ani české a to jsem všechno stahoval z klubu LOST. Citovat
Y2K Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 Zalezi aky prehravac filmov pouzivas....skusal si obycajne drag and drop? Citovat
Y2K Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: s1600 Sledoval jsem od zaactku do konce. Dnes vecer kouknu na zaverecny dily,jinak 6.serie me nebrala,az dva tri posledni dily.. ak sa ti cely serial pacil...asi budes rozcarovany...no pozri a daj vediet potom co si myslis Citovat
Fusion Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Mě se to líbilo, dává to smysl a na některý otázky se sice neodpověděli, ale ty si může každej odpovědět po svým [upravil dne 26/5/2010 Fusion] Citovat
Kloub Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 no mě jde spíš o to jak je k tomu souboru vložit. a prosím napiš mě přesný název toho přehrávače. používám obyč windousi Citovat
elton Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 A dá se někde sehnat všechny díly s českým dabingem? Citovat
Y2K Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 S ceskym dabingom netusim... Mam radsej origos. Titulky moc nepouzivam, ale ak mas oknows a klasicky media player, tak v adresari kde mas film vloz aj titulky, musia mat presny nazor ako film a priponu .srt, teda lost.avi a lost.srt musi byt v jednom adresari. Takto by to malo ist automaticky, ak nie, potom treba nejaky iny prehravac ktory to zvladne, napriklad BS player. Celkovo sa titulky k filmu nejak \"nevkladaju\". prehravac si ich zoberie sam a pripoji k filmu, tym drag and drop som myslel ze pusti film, zober mysou titulky, \"pretiahni\" ich na prehravac v ktorom ide film a pusti, malo by sa to spustit...ak nie tak som sa mylil [upravil dne 26.5.2010 Y2K] Citovat
BV406 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 hlavne mi tu NEpiste jak to dopadlo !!!! na posledni serii se chystam, ale priznam se, moc se mi do toho nechce a budu si muset zase trochu ozivit o co tam slo v predchozich seriich ... Citovat
Jirkap Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 viděl jsem jen max. 3 série, ale konce bych chtěl vidět, abych věděl o co šlo Citovat
Fusion Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 S českým nabingem nejdřív až to pojede na AXN, nevím kterou řadu dávali naposledy ale předpokládal bych až podzim-vánoce. Citovat
Kloub Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 no s tím přejmenováním vím ale když stáhnu ty titulky a když je rozbalím tak ten soubor má 3 další soubory ve formátu srt. a všechny nejdou přece přejmenovat na to stejné jméno. Citovat
dolly1010 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Napište jak to skončilo (kdyžtak SZ). Sledoval jsem sem-tam v televizi pár dílů. Jeden čas i pravidelně. Pak to přestali dávat a nějak jsem se s tím naučil žít Citovat
automale Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 tak jak to skoncilo - videl som tusim po koniec 2 a kusok z 3 serie - a tam sa to uz zacinalo nejak moc zamotavat. Citovat
Kloub Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 to musíte vidět celé. to nejde jen tak vysvětlit. ono se to furt a furt zamotávalo až byl s toho uplně jinej příběh:D Citovat
Y2K Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Původně zaslal: Kloub no s tím přejmenováním vím ale když stáhnu ty titulky a když je rozbalím tak ten soubor má 3 další soubory ve formátu srt. a všechny nejdou přece přejmenovat na to stejné jméno. to su asi 3 verzie titulkov, skus premenovat jeden subor a pusti, ked nie tak druhy a tak dalej Citovat
Pechy Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Na AXN běžel aktuálně 8 dil z 6 serie s dabingem. Jinak ostatní serie se s dabingem nechají sehnat úplně v pohodě. Dokonce je mám k dispozici. Já jsem LOSTy hltal od první do poslední serie. Patřím k těm, kterým se konec líbil, ale myslím si, že poslední serie neměla takové grády jako třeba třetí nebo čtvrtá.. Každopádně je to nejlepší seriál, který jsem viděl.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.