Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je mi jasné, že to bude kopírovat povrch, jenom mě to napadlo, že mám docela dost odřený přední nárazník, nevypadá nejlíp ... folie by to zakryla. Nicméně pro mě je důležité, že auto jezdí a já tolik na tu krásu nehledím ... ale kdyby mi ruplo v bedně, tak alespon vím, co udělat. Vlastně mě napadá, že když někdo koupí nárazník či co jiného jen v základní barvě, může to nechat potáhnout a určitě to vyjde levněji :)

Odesláno
Původně zaslal: MilanF1

Sakra to vypadá hodně zajímavě, i cenovka je OK. Jen by mě zajímalo, zda by se tím dal třeba \"opravit\" poškrábaný díl na autě - dejme tomu blatník? Prostě jenom ten jeden díl polepit v barvě vozu a zakrýt škrábance ... mohlo by to vyjít levněji než to nechat lakovat. Je to možný nebo jsem mimo mísu? :D

milanF1, niesi mimo misu .. presne to mam v plane ja .. mam poskodenu kapotu a pojdem skor do opravy formou prelepu poskodeneho laku .. je to na nerozoznanie od skutocneho laku a nestoji to mozno ani tretinu ceny ktoru by som dal za lakovacku ..

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Zaujimave....dalsi chrobak do hlavy :D

:xvul Y2K - v Praze jezdí cca 40% taxíků ofoliovaných, myslím, že i v BA tomu bude podobně. :xvul

Co se týče \"přelakování auta za použití fólií\" - slyšel jsem, že na starší lak se tato varianta moc nedoporučuje. Ví někdo proč???

[upravil dne 25/5/2010 Medvěd]

Odesláno

Asi z dovodu toho obopnutia povrchu, ak je lak poskodeny od kamienkov a tak na folii to bude dost vidiet...

Iny dovod ma nenapada, ked tak ma doplnte.

Odesláno

len pre predstavu co vsetko sa da polepit foliou .. cielny polep som skusal ako prvy, obycajna folia.. konecny efekt nic moc.. biely polep kvalitnejsia folia a viac trpezlivosti a efekt je o cosi lepsi ..myslim si ze by sa to dalo dotiahnut aj k uplnej dokonalosti ...

[upravil dne 26/5/10 fe-re]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...