Charlie 1 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Čao chci se zeptat ,chci na breaka přidělat tažné a chci se zeptat zda, kdyžele ktriku napojím přímo na dráty v kufru budu muset programovat řídíci jednotku auta,v servisu mi to říkali ,ale zdá se mi to DIVNÝ a BLBOST nebo mají pravdu?Potřebuju to vědět asi si to namontuju sám.co by jste doporučili za značku tažnýho?Díky:papa Citovat
krtek 2 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 no tiez sa mi zda ze je to blbost svetla su napojene z baterie cez pojistku ,spinac ktory ovlada rele a to prenasa silovu cast prudu ,kde je tam elektronika ?ja mam znacku tazneho Brink,no nemal som moznost ho vyskusat ale vyzera pekne(ta gula je na pevno) Citovat
krtek 2 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 tak som sa docital ze niektore typy taznych sa napajaju na datovu zbernicu (naco to neviem)takze to zalezi aky typ kupis,ked kupis normalne tazne tak mas k nemu aj kablovacku zadara a napojis si to aj sam Citovat
koblih69 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 To je abys když jedeš v přívěsu mohl na internet , myslím, že je to problém jen tam kde se kontrolují prasklý žárovky. Pokud máš standard tak to tam klidně připoj. Citovat
krtek 2 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 tak dobra sprava na tvoju karu moze ist obycajna ele-instalacia,http://taznezariadenia.sk/?data=shop_tazne&sekcia=5&id=1812 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.