h4wk3y Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Ahojda, tak se zacinaji projevovat prvni neduhy... kdyz se chystam startovat, tak otocim klicek do prvni polohy, pak do druhe, to se vsechno rozsviti a jakoby neco zacne tak malinko pistet (nebo jakoby konstantne slaboucce vrzat nebo jak to vysvetlit) nekde ze predu, a jakmile v te poloze klicku 2 jakoby neco sepne (nebo rozepne a vetsina kontrolek pozhasina), tak to prestane a pak jakmile nastartuju, tak to je zase malicko slyset po celou dobu chodu motoru... Co to muze byt? Doufam, ze nic extra draheho ... vetrak to neni, ten je vypnutej... Diky za rady Citovat
čakom Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 když mam vyplej větrak tak mi stejne malou rychlosti jede [upravil dne 24.5.2010 čakom] Citovat
h4wk3y Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 kdyz zajimave je, ze to dela jako v te poloze klic 2 a prestane to s tim sepnutim/rozepnutim rle, jak je slyset takove to cvaknuti, a pak to zase dela hned jakmile se nastartuje, po celou dobu chodu motoru... musim vyposlouchat, kde to presneji dela... Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 mě to taky dělá,a neřeším to nepřišel jsem na to ,manželce v sedanu to nedělá,ale má manuální klimu já automatickou,nevím jakou máte VY? Citovat
h4wk3y Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 digi klima.. tak mozna ze je to fakt ono... pustim radio a neslysim ... ale pro jistotu jsem se zeptal.. Diky vsem... Citovat
MilanF1 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 A nebude to čerpadlo v nádrži? Při poloze 2 by mělo tlačit naftu a po nastartování myslím že ještě chvíli běží. Pak bych řekl, že je to naprosto v pořádku :-) Citovat
muzikant Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 mne takto píska teleso palivového filtra, asi spätné ventilky na jeho hornej časti, kde sa napájajú hadice. Nová vrchná časť je v origináli dosť drahá [upravil dne 25/5/10 muzikant] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 U automatické klimy je nahoře u svetýlka maličkej ventilátorek který žene vzduch k čidlu, ten muže pištět [upravil dne 25/5/10 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.