Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a pak od 2002 by to mělo být vedle reostatu výšky nastaveni světel, ale je možné že se mýlim, každopadne se koukni na tyhle dvě místa, když na nich tlačítko nemáš tak esp určite nemáš

[upravil dne 24/5/10 Ericce]

Odesláno

ale vždyť on má 406 né??:mrk:mrk přeci píše do cekci 406a v profilů má napsáno také, že má 406 ne? stačí číst ;) takže pak platí to co jsem označil na foto kámo ;) BTW 307 to má určite jinde, tohle byli foto 406 ;)

Původně zaslal: shark734

tym by som si taky isty nebol..tu na fore niekto na 307 ESP ma a tlacido nie

[upravil dne 25/5/10 Ericce]

Odesláno

Ericce: asi sa nechapeme...ESP moze mat funkcne len bez moznosti vypnutia-cize nemusi mat tlacitko, ale ak si si na 100% isty ze tento pripad nemoze nastat tak ja sa hadat nebudem:aut

Odesláno

to je dobře protože ani já se nechci hádat ;) je to proste tak, že když máš esp tak se musí dát vypnout. ješte poopravím název tlačítka (je to i na jedné fotce videť), název není jen ESP ale je na nem napsáno ESP OFF. takže si za svým tvrdením stojím. delal jsem v peugeotu mechanika takže si o nesprávnym člověku myslíš, že to neví :aut

Původně zaslal: shark734

Ericce: asi sa nechapeme...ESP moze mat funkcne len bez moznosti vypnutia-cize nemusi mat tlacitko, ale ak si si na 100% isty ze tento pripad nemoze nastat tak ja sa hadat nebudem:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...