ujomarian Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: CelticGirl ujomarian Nezlob se na mě, ale ten zákrok je přesně o tom, co je psané v pravidlech. Btw nechci Tě soudit, ale kdybys byl tak spravedlivý, tak se nebavíš jenom o tomhle, ale o zmiňovaném zákroku asi dvě minuty předtím.. ovšem nemá cenu se s Tebou o tom bavit, protože když má někdo jiný názor, tak hned příjdeš s \"argumentem\", že všichni ostatní mají růžové brýle.. zkrátka bys ten hokej neměl tak brát a vlastní porážku vzít s nadhledem, ostatním úspěch přát a bude Ti přáno také.. S těmi růžovými brýlemi to není tak žhavé, jak si myslíš. Mě hokej tolik nebere a víceméně mi je MS jedno, protože je každý rok a ať se na mě nikdo nezlobí, pro mě to ztrácí na atraktivitě, zvlášť ve chvíli, kdy se za velkou louží hraje o Stanley Cup a na MS dorazí vždy jen \"ti, co zrovna nemají co dělat\" když to trošku přeženu.. Pro mě to prostě ztrácí.. jsem ráda, že kluci vyhráli, ale prostě to tak neprožívám jako kdyby to byla třeba Olympiáda. Úspěch beru střízlivýma očima a spíš než za zlato jsem ráda za to, že to vyhrál tým, který to urval bojovností a srdcem a tím ukázal minimálně hráčům z naší extraligy, potažmo fotbalové ligy, že i bojovností lze nahradit talent.. kdyby takhle jezdili po prdeli ti naši čutálisti či extraligoví hráči v každém zápase, určitě by na to člověk zašel raději.. proto toto zlato vnímám spíš jako vzpruhu pro ty, kteří jsou schopni tomu dát vše.. Už dávno nejsou doby, kdy jsme si pro vítězství šli zlehka díky talenované generaci. Spousta čecháčků má předem připravené aliby, že být úspěšný nelze, že jsme sto let za opicemi. Ano, je to tak, v porovnání s jinými zeměmi. Tady je ale důkaz, že to vždy není jen o té kvalitě... na nikoho sa nezlostim - nemam dôvod, hokej je aj o fauloch, ale tento moment pokazil cele finale, možno preto sú tohoto zákroku skoro všetky noviny a aj diskusné fóra ... a suhlasim MS stratilo svoju prestíž Citovat
jamad Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Ztratilo prestiž? Tak proto tam měli rusové jedno z nejsilnější družstev za posledních několik let. Citovat
CelticGirl Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 ujomarian: :-) Nemyslím si, že by jeden moment měl pokazit celé finále. Celé je to o jednom rozhodnutí, rozhodčí to má sakra těžké. Já jsem jen chtěla svým příspěvkem říct, že hlavní rozhodčí si to prostě u komise obhájí a nikdo to řešit nebude, protože to lze klasifikovat dle bodu viz výše. Tím neříkám, že je to vyřešený. Mě osobně tyhle \"stoličky\" nevadí a sama jsem o tomto novém pravidlu nevěděla. Přišlo mi tozajímavé, protože se zde o tom diskutuje, proto jsem to sem zkoprívala a dokonce se o tom bavila s hokejovým rozhodčím, který mi potvrdil, že to splňuje to, co ten faul obnáší, tudíž že to bylo správně posouzené, stejně jako u našeho hráče následně s tím rozdílem, že tam hrála roli především noha a bylo to spíš klasické podkopnutí, proto ty dvě minuty (ostatně, 5 minut by stejně nehrálo roli, protože tolik času Rusové ani neměli). Je pochopitelné, že každý na to má jiný názor, ale to máš všude, kde rozhoduje rozhodčí, ať už ve fotbale, kde je to ještě více zřejmé, tam se už pomalu řeší každý aut a vina se svaluje na kde co.. A rozhodčí se nikdy nikomu nezavděčí.. Ad simulování Jágra.. nikdy bych si netroufla tvrdit v tomto případě, jestli někdo simuluje nebo ne. Sama vím, jak moc to bolí, když spadnu na led a to u toho nemusím mít ani rychlost, případně padnout blbě na hlavu. Kdyby to byl kterýkoliv jiný hráč, tak se to neřeší. Nepamatuji si, kdy Jágr simuloval.. on takový není. Nemám ho vysněného, ale opravdu si nepamatuju moment, kdy by simuloval. Musíš to brát také tak, že je to už starší pán a už tolik nevydrží.. Když ho sejmul Ovechkin na OH, taky tam neležel a nebrečel (a že to byla šlupka, ačkoliv čistá). Tohle se strašně blbě posuzuje a proto mě udivuje, že o tom máš hned jasno.. ne vždy je vše takové, jak se zdá.. jeden příklad za všechny.. není to tak dávno, co se na internetu objevila zpráva, že rozhodčí (fotbalový) ocenil žlutou kartou hráče, o kterém si myslel, že simuluje. Bohužel měl srdeční zástavu a během převozu zemřel.. takže asi tak.. a že se Jágr pak radoval? Když jsi v euforii, tak přestáváš vnímat. Vyhrálo se, určitě na to nemyslel.. to by se dalo říct o Rolinkoví, který se málem přelomil o branku, když dával v oslabení proti Kanadě? gól, také, protože po pěti minutách v šatnách se vrátil a bruslil tam jak čiperka.. Takhle to prostě nejde brát. Sama vím, o čem mluvím, na koncertě U2 v Chorzowe jsem si přetrhala vazy v kotníku a byla jsem v takové euforii, že jsem to více začala cítit až v autě cestou do Prahy, přesto jsem dojela ještě plná euforie a až pak jsem se sotva došourala k doktorovi :-). Věřím, že z Tebe mluví jenom to, že to nepřeješ Čechům, protože musíš třeba poslouchat řeči na to, kolikátí jste skončili vy.. taky jsem sebou takhle nechávala cloumat emoce ;-). A to to mám horší, protože jsem poloviční slovák :-))) jamad: To ano, ale škoda, že to neměli i jiná mužstva.. Pro mě to pak není tak atraktivní, o prestiži bych nemluvila, ale ta atratkivita je prostě trošku jinde než třeba na OH, které jsou 1) jednou za 4 roky, 2) plné toho nejlepšího, co se na ledě pohybuje, 3) prestižní událostí samo o sobě. [upravil dne 24/5/2010 Béďa] Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: ujomarian Původně zaslal: .mycTD jagr ma kolena pod pasem celou dobu, u nas je to bezny anatomicky jev. kazdopadne v tomto pripade to nema na nic vliv, rozhodujici je, ze souper vedl utok na kolena, coz vyplyva i z videa. dalsi s ruzovými okuliarmi, stehna nie su kolená skus pozriet znova a poriadne tak se na to podivej jeste jednou, pust si i to video o minutu driv, kdy nam jde rus rukama do obliceje, dalsi hokejkou za krk a mozna ti docvakne, ze se ty zakroky i secetly, krom toho, ze souhlasim se celticgirl. Jdi brecet na jinej hrobecek.... [upravil dne 24/5/2010 Scratch] Citovat
ujomarian Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Scratch: no jo to by bolo na dlhsie, trebars utok zozadu hokejkou na krk rusa ... takze neviem co sa kde malo sčítať. Brečat teda plakat nemienim - nemam dôvod, držaj som rovnako palce Vám ale aj rusom, takze je mi to jedno kto je majstrom, len ... CelticGirl: uf .... samozrejme ze prajem cechom iba to najlepsie, trebars aby buduci rok opäť vyhrali - ale skupinu o záchranu v A kategórii :D Místo toho hanění, doporučuji raději dodržovat pravidla fóra! Béďa Béďa a aj ostatní - bolo to myslene ako vtip ... [upravil dne 24/5/2010 Béďa] [upravil dne 24.5.2010 ujomarian] [upravil dne 24.5.2010 ujomarian] Citovat
Big Tommy Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 čeeeeši čeeeeeši čeeeeši čeeeeeši.nevim co tady kdo řeší kdo co jak pískal prostě sme mistři a hotovo tqak nám nezáviďte:Dtomáš vokooooun Citovat
Dundee Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 ujomarian: Pokud sis toho nevšiml, tak rozhodčí byli benevoletní i v mnoha jinejch případech (na obou stranách) a i komentátoři říkali, že trest 5+20 je trochu moc na klasickej bodyček. Jágr už má svoje nejlepší léta v repre za sebou, ale ze zlatý éry byl ta nejlepší (a zřejmě i jediná) volba pro ty mladý kluky, který do toho dali všechno a podařilo se. Kdyby vypadli na začátku, tak by tady na ně každej házel špínu a nadával, takhle je má celej národ v oblibě... Citovat
godzila.01 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Naprosto nechápu proč tohle vlákno někdo kazí nesmyslnou diskuzí o tom jestli to byl faul nebo nebyl.... To že jim na pět minut chyběl jeden hráč se bohatě vykompenzovalo v koncovce kde jsme hráli oslabení šest na tři.... Tudíž nevidím důvod to tu nesmyslně rozmazávat,spousta zákroků na obou stranách zůstala nepotrestána..... :roker:roker Nic to však nezmění na tom že jsme zase mystři tak bych si to chtěl pro změnu užít jako včera a ne tu číst to co někteří píší..... :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 A bude levnejsi chleba kdyz jsme vyhrali? Citovat
NicolasB Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 f3Rd@: Zkus se zeptat v kauflandu nebo Lídlu Citovat
Sagic Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: ujomarian Scratch: no jo to by bolo na dlhsie, trebars utok zozadu hokejkou na krk rusa ... takze neviem co sa kde malo sčítať. Brečat teda plakat nemienim - nemam dôvod, držaj som rovnako palce Vám ale aj rusom, takze je mi to jedno kto je majstrom, len ... CelticGirl: uf .... samozrejme ze prajem cechom iba to najlepsie, trebars aby buduci rok opäť vyhrali - ale skupinu o záchranu v A kategórii :D Místo toho hanění, doporučuji raději dodržovat pravidla fóra! Béďa Béďa a aj ostatní - bolo to myslene ako vtip ... [upravil dne 24/5/2010 Béďa] [upravil dne 24.5.2010 ujomarian] [upravil dne 24.5.2010 ujomarian] Jé, nevíš náhodou kolikátý skončilo Slovensko? Za rok budete mít šanci tu prestiž MS zvednout, ale bacha, z 12.místa už je do skupiny o udržení jen krůček:papa PS. tento příspěvek je speciálně určen jen a jen jako reakce na provokace člena ujomarian, jinak Slovákům fandím a přeji v dalších letech mnoho úspěchů.. Citovat
domena Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: Sagic Původně zaslal: ujomarian Scratch: no jo to by bolo na dlhsie, trebars utok zozadu hokejkou na krk rusa ... takze neviem co sa kde malo sčítať. Brečat teda plakat nemienim - nemam dôvod, držaj som rovnako palce Vám ale aj rusom, takze je mi to jedno kto je majstrom, len ... CelticGirl: uf .... samozrejme ze prajem cechom iba to najlepsie, trebars aby buduci rok opäť vyhrali - ale skupinu o záchranu v A kategórii :D Místo toho hanění, doporučuji raději dodržovat pravidla fóra! Béďa Béďa a aj ostatní - bolo to myslene ako vtip ... [upravil dne 24/5/2010 Béďa] [upravil dne 24.5.2010 ujomarian] [upravil dne 24.5.2010 ujomarian] Jé, nevíš náhodou kolikátý skončilo Slovensko? Za rok budete mít šanci tu prestiž MS zvednout, ale bacha, z 12.místa už je do skupiny o udržení jen krůček:papa PS. tento příspěvek je speciálně určen jen a jen jako reakce na provokace člena ujomarian, jinak Slovákům fandím a přeji v dalších letech mnoho úspěchů.. Nemyslím,že ujomarian provokuje.Sdilim jeho názor.Těšil jsem se na paradni finale a ten incident mi to pokazil.Tohle by se v zapasech nemělo stavat,zvlašt ve finale.Takže radost z vyhry jsem měl takovou všeliakou Citovat
Laďa Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Proč ten incident připisujete českým hokejistům? Když to vyloučení bylo neoprávněné, tak proč se rusové nebránili? Nevyloučil toho hokejistu náhodou rozhodčí? Nebo jsem něco přehlédl a byl vyloučen českými hokejisty? Citovat
BV406 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 jestli jsme vyhrali tak nebo onak, to je fuk .... jsme zase mistri sveta a hotovo ... spis me zajima co bude dal ... 68 je celkem charakter a naplno si otevrel hubu a do vsech se oprel, myslim, ze je dobre, ze tam byl, uplatnil svou autoritu ... titul by mohl byt zasadnim signalem k tomu, aby se uz s tim ceskym hokejickem opet neco stalo ... v dobrem ... jen se bojim, abychom pristi mistrovstvi neskoncili vselijak ... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: ozzy56 co by jste psali,kdyby ti samí klucíííí vypadli na začátku ? (jak se skoro stalo) samo jsem rád,že jsme vyhráli,jen se z toho nepos..u Kurňa, chlape, aspoň v něčem s Tebou souhlasím :)nebude to tak zlé Medvěde,v zásadě se v obecných věcech shodneme--jen v politice to hapruje ,není na foru asi nikdo,kdo by neznal Tebou urputně prosazovanou jednu stranu jako jedině správnou...,to už tu bylo... P.S. nikdy jsem nebyl,nejsem a nebudu v ksč,ksčm atd.,atd Citovat
Micky99 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 tak trosku prilozim na ohen http://sportky.topky.sk/c/47285/zakrok-na-jagra-bol-cisty-uznal-finsky-rozhodca Citovat
309GT Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Jde k nám teplá fronta z Ruska! Rusáci pálej hokejky:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.