mpdiesel Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 zdravim, mam problem so zadnym stredovym pasom. Sklopil som tu sirsiu cast operadla zadneho sedadla a ten stredovy bezpecnostny pas sa mi nejako zasekol, takze teraz to operadlo nemozem znovu narovnat, lebo mi ho ten pas nepusti, nechce sa odvijat. Vie niekdo poradit ako na to, pripadne ako demontovat ten pas? Vdaka Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 No to se mi taky stalo nakonec jsem vyšrouboval ten šroub dole. Citovat
mpdiesel Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 hm:nevim, to som si tiez myslel, akurat ze sa k tej srube nemozem dostat, kedze to operadlo je sklopene... Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 to znám to je pěkná pakárna,teď když sklápím tu větší část tak pás vytáhnu ven zajistím kolíčkem na prádlo a je to v pohodě.... Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Odělej celou sedačku - 2 šrouby po stranách k těm by ses dostat měl, ne? Citovat
mpdiesel Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 caute peugeotaci, no podarilo sa mi vybrat celu sedacku a ten pas som dole odsruboval, takze sedacku mozem znova normalne pouzivat. Problem vsak je, ze ten pas je zaseknuty, neda sa uvolnit a vytiahnut. Mate s tym niekdo skusenosti ako sa k tomu stredovemu pasu dostat? Ten pas je vnutri tej sedacky. Dakujem za rady Citovat
koblih69 Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Ten pás zapadává když je sedačka položená ( nebo šikmo ) , dej jí do svislé polohy a mělo by to jít vytáhnout. Citovat
mpdiesel Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 yes! fungovalo to! ked je operadlo vo zvislej polohe tak to slo vytahnut, musel som s tym trochu posklbat ale slo to! Super forum, diky moc! usetril som par tisic u Peugeot Servis. Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 tak dnes jsem sklopil sedačku,zapoměl na kolíček a pás se seknul,chtěl jsem odšroubovat šroub dole,zabral jsem,a šroub se ukroutil,jak to bylo našponovaný:grr:budu to muset odvrtat,zatím jsem to provizorně přišrouboval pod držák pásu,kterej je kousek pod ním a je na přidělání pravýho pásu....:grr zas je co dělat.... Citovat
Smudla_22 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 nedá se do toho odvíjení něco \"strčit\" aby se nezasekl? Taky se mi při zvedání sedačky zasekl, když to zkouším uvolnit \"škubáním\" mi to nejde Citovat
fejfarz Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Taky se mi to stalo sklopil jsem sedačku a najednou nešla narovnat a zjistil jsem že seklej pás.No jak je psáno výš odšroubovat celou sedačku a pak uvolnit ten šroub dole a je to.Když pak byla sedačka narovnaná tak to povolilo.Jediný způsob co se mi osvědčil tak před sklopením zapnout ten středový pás tak jako kdyby tam někdo seděl.Už se mi to nestalo hlavně nesmět zapomenout před sklopením zapnout !!!! Kdo to celé jednou rozebíral tak už nezapomíná Citovat
chobotnice Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Stává se mi to občas taky, ale vždycky stačilo silou za pás zatáhnout (neškubat) a pak se začne chovat normálně... Citovat
fejfarz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 No já jsem za něj tahal taky pozvolna a nakonec musela sedačka ven. Citovat
Mike407 Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Mně už se to stalo dvakrát. Naštěstí se mi vždycky podařilo opěradlo trochu nadzdvihnout a odšroubovat spodní šroub. Ale je to teda operace. Od té doby si na to dávám pozor a mám tam pořád připravený kolíček na prádlo a před sklopením pás trochu povytáhnu a zajistím kolíčkem. Citovat
Smudla_22 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 měl jsem kliku dole se mi to omotalo kolem zámku bočního pásu, tak jsem nemusel nic odmontovávat Citovat
machulda Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Ahoj, trochu oživím kostlivce. Zkoušel už někdo středový pás v sedačce vyměnit? Jak moc je to složité? Co jsem tak koukal na sedačku, nenašel jsem způsob, jak se do ní dostat bez většího poškození. Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 povolíš dvě matky vepředu sedadla a vyškubneš--doslova vyškubneš--sedák ze zadních hrotů, pak pás vyměníš a sedák narazíš zpět, nakonec ty dvě matice (na 10 klíč) Citovat
machulda Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To nevím jestli si rozumíme. Sedačky mám venku z auta. Sedák a opěradlo oddělené. Ale pás s navijákem je v opěradle, tak jak se dostat do opěradla. Napadá mě jen hrubá síla a potom čalouník, ale do toho se mi vůbec nechce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.