Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, mam problem so zadnym stredovym pasom. Sklopil som tu sirsiu cast operadla zadneho sedadla a ten stredovy bezpecnostny pas sa mi nejako zasekol, takze teraz to operadlo nemozem znovu narovnat, lebo mi ho ten pas nepusti, nechce sa odvijat. Vie niekdo poradit ako na to, pripadne ako demontovat ten pas?

Vdaka

Odesláno

caute peugeotaci, no podarilo sa mi vybrat celu sedacku a ten pas som dole odsruboval, takze sedacku mozem znova normalne pouzivat. Problem vsak je, ze ten pas je zaseknuty, neda sa uvolnit a vytiahnut. Mate s tym niekdo skusenosti ako sa k tomu stredovemu pasu dostat? Ten pas je vnutri tej sedacky.

Dakujem za rady

Odesláno

yes! fungovalo to! ked je operadlo vo zvislej polohe tak to slo vytahnut, musel som s tym trochu posklbat ale slo to! Super forum, diky moc! usetril som par tisic u Peugeot Servis.

• O 2 roky později...
Odesláno

tak dnes jsem sklopil sedačku,zapoměl na kolíček a pás se seknul,chtěl jsem odšroubovat šroub dole,zabral jsem,a šroub se ukroutil,jak to bylo našponovaný:grr:grr:budu to muset odvrtat,zatím jsem to provizorně přišrouboval pod držák pásu,kterej je kousek pod ním a je na přidělání pravýho pásu....:grr:grr zas je co dělat....

Odesláno

Taky se mi to stalo sklopil jsem sedačku a najednou nešla narovnat a zjistil jsem že seklej pás.No jak je psáno výš odšroubovat celou sedačku a pak uvolnit ten šroub dole a je to.Když pak byla sedačka narovnaná tak to povolilo.Jediný způsob co se mi osvědčil tak před sklopením zapnout ten středový pás tak jako kdyby tam někdo seděl.Už se mi to nestalo hlavně nesmět zapomenout před sklopením zapnout !!!! Kdo to celé jednou rozebíral tak už nezapomíná :D

Odesláno

Mně už se to stalo dvakrát.:( Naštěstí se mi vždycky podařilo opěradlo trochu nadzdvihnout a odšroubovat spodní šroub. Ale je to teda operace.:grr Od té doby si na to dávám pozor a mám tam pořád připravený kolíček na prádlo a před sklopením pás trochu povytáhnu a zajistím kolíčkem.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj, trochu oživím kostlivce.

Zkoušel už někdo středový pás v sedačce vyměnit? Jak moc je to složité?

Co jsem tak koukal na sedačku, nenašel jsem způsob, jak se do ní dostat bez většího poškození.

Díky

Odesláno

povolíš dvě matky vepředu sedadla a vyškubneš--doslova vyškubneš--sedák ze zadních hrotů, pak pás vyměníš a sedák narazíš zpět, nakonec ty dvě matice (na 10 klíč)

Odesláno

To nevím jestli si rozumíme. Sedačky mám venku z auta. Sedák a opěradlo oddělené. Ale pás s navijákem je v opěradle, tak jak se dostat do opěradla. Napadá mě jen hrubá síla a potom čalouník, ale do toho se mi vůbec nechce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...