george359 Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 zdravim, mohl by mi někdo prosím poslat nějaký funkční link na mapy CR ?? Předem děkuji george359@centrum.cz [upravil dne 21/5/10 george359] Citovat
matejgigi Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Původně zaslal: Fousac mohu také poprosit? Tiež to máš na maily... Pre všetkých: Stačí použiť strýka Google, ten nájde aj nemožné... Citovat
bajza206 SW Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Mohl bych taky poprosit díky moc Citovat
strecofero Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Ahojte, aké vydanie máp máte??? Ja mám Q2/2008...a kopec nových ciest tam už nie je....hlavne dialnice. takže nič moc.... Citovat
matejgigi Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 My máme túto NAVTEQ verzia 2009/2010. Ešte som ju neskúšal, takže neviem povedať, čo tam je, a čo nie... Každopádne to nebude také podrobné ako navigačné zariadenie od niektorých popredných svetových výrobcov. Predpokladám, že sú tam aspoň dialnice a cesty prvej triedy Citovat
strecofero Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 ahoj... poprosím ťa o link na strecofero@mail.t-com.sk alebo sem na forum do SZ. testnem dám vedieť. vela cestujem.....po SVK a okolo...takže budem vidieť...diky moc vopred. ahojte:papa Citovat
Guest Fousac Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Matej díky..... zatím nevyzkoušeno, ale chystám se... už to někdo z vás ostatních vyzkoušel? Citovat
matejgigi Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Jasné, už som ich skúšal, ale len tu po Žiline. Fungujú... Zistil som, že sú to Q2/2008. Na to, že je to taký rok, tak Žilinské nové kruhové križovatky tam sú. Neviem ako ostatné mestá. Dajte vedieť Citovat
filas1 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Taky bych poprosil o link na mapy, koupil jsem auto s RT3, ale origo CD, které jsem dostal je poškrábané a nechce mi ho to načíst. Děkuji. Citovat
yaakop Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Tak jsem nakonec ty mapy stáhl taky, ale spokojený nejsem. Jedná se o mapy RT3_Q2_Navidrive_Eastern_Europe_NW z Rapidshare. V popisu souboru je, že se jedná o mapy 2009_2010, ale v navigaci je v popisu 2008_2009. To by mi ovšem nevadilo. Problém je, že v určitém měřítku se mi mapa vůbec nenačte a zobrazí se pouze přesýpací hodiny. Ještě větším problémem ovšem je, že nemohu zadat cílový bod. Po vstupu do menu pro zadání cíle jsou pole pro zadání města, ulice a čísla prázdná (ale neaktivní) a obrazovka mi \"zamrzne\" a už z ní nemohu vyskočit (žádné z tlačítek nefunguje). Musím vypnou a zapnout zapalování a poté je možné zase RT3 používat. Někdy ovšem (okolnosti jsem zatím nevypozoroval) jsou pole pro zadání adresy aktivní a dokonce mohu zadat cílové město. V tomto případě však mohu zadat pouze první 4 písmena (např. \"PRAH\" místo \"PRAHA\"). A takové město samozřejmě nenajde. Máte někdo podobné zkušenosti a případně návrhy k řešení? Mám RT3, firmware 6.63 b. 890. Díky. Citovat
bazant Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 muzu taky poprosit o mapy.... yaakop...zkus preinstalovat sw...vypada to ze mas sice posledni verzi,ale zkus co to udela pokud tam vlozis to systemove CD Citovat
yaakop Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Upgrade firmware jsem dělal před dvěma dny (z 6.51 na 6.63). Zkusím to tam ještě vrazit, třeba si sosne nějaké chybějící soubory a půjde to. Dám vědět. Citovat
VIP3R Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Mně navigace taky blbla stejným způsobem - pomohlo mi vypálit mapy znovu na médium Verbatim CD-R Lightscribe. Toto médium má trošku tmavší záznamovou vrstvu než ostatní Verbatimky a to podle mě starším mechanikám víc vyhovuje - samozřejmostí je pálit co nejpomaleji to jde. Zkoušel jsem asi 6 typů médií a pouze tato mi bezproblémově čte jak RT3, tak měnič... Citovat
kajvet Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 nemusí být Lightscribe, ale Verbatimky doporučuji i já, s nimi jsem neměl jediný problém... Citovat
Milhaus65 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Verbatim už není co býval.... Já osobně mám dobré zkušenosti s Imation. Třeba muziku do bývalé 406 ky jsem musel dát na CD Sony. Jinak ty mapy co se dají stáhnout na netu mají tento problem. Psalo se to tady. Chybějicí bloky dat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.