Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

My máme túto NAVTEQ verzia 2009/2010. Ešte som ju neskúšal, takže neviem povedať, čo tam je, a čo nie... Každopádne to nebude také podrobné ako navigačné zariadenie od niektorých popredných svetových výrobcov. Predpokladám, že sú tam aspoň dialnice a cesty prvej triedy :D

Odesláno

ahoj...

poprosím ťa o link na strecofero@mail.t-com.sk alebo sem na forum do SZ. testnem dám vedieť. vela cestujem.....po SVK a okolo...takže budem vidieť...diky moc vopred.

ahojte:papa

Odesláno

Matej díky.....:papa

zatím nevyzkoušeno, ale chystám se...

už to někdo z vás ostatních vyzkoušel?

Odesláno

Jasné, už som ich skúšal, ale len tu po Žiline. Fungujú... Zistil som, že sú to Q2/2008. Na to, že je to taký rok, tak Žilinské nové kruhové križovatky tam sú. Neviem ako ostatné mestá. Dajte vedieť :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem nakonec ty mapy stáhl taky, ale spokojený nejsem. Jedná se o mapy RT3_Q2_Navidrive_Eastern_Europe_NW z Rapidshare. V popisu souboru je, že se jedná o mapy 2009_2010, ale v navigaci je v popisu 2008_2009. To by mi ovšem nevadilo.

Problém je, že v určitém měřítku se mi mapa vůbec nenačte a zobrazí se pouze přesýpací hodiny. Ještě větším problémem ovšem je, že nemohu zadat cílový bod. Po vstupu do menu pro zadání cíle jsou pole pro zadání města, ulice a čísla prázdná (ale neaktivní) a obrazovka mi \"zamrzne\" a už z ní nemohu vyskočit (žádné z tlačítek nefunguje). Musím vypnou a zapnout zapalování a poté je možné zase RT3 používat. Někdy ovšem (okolnosti jsem zatím nevypozoroval) jsou pole pro zadání adresy aktivní a dokonce mohu zadat cílové město. V tomto případě však mohu zadat pouze první 4 písmena (např. \"PRAH\" místo \"PRAHA\"). A takové město samozřejmě nenajde.

Máte někdo podobné zkušenosti a případně návrhy k řešení?

Mám RT3, firmware 6.63 b. 890.

Díky.

Odesláno

Upgrade firmware jsem dělal před dvěma dny (z 6.51 na 6.63). Zkusím to tam ještě vrazit, třeba si sosne nějaké chybějící soubory a půjde to. Dám vědět.

Odesláno

Mně navigace taky blbla stejným způsobem - pomohlo mi vypálit mapy znovu na médium Verbatim CD-R Lightscribe.

verbatim_ls_MED.jpg

Toto médium má trošku tmavší záznamovou vrstvu než ostatní Verbatimky a to podle mě starším mechanikám víc vyhovuje - samozřejmostí je pálit co nejpomaleji to jde. Zkoušel jsem asi 6 typů médií a pouze tato mi bezproblémově čte jak RT3, tak měnič...

Odesláno

Verbatim už není co býval....

Já osobně mám dobré zkušenosti s Imation. Třeba muziku do bývalé 406 ky jsem musel dát na CD Sony.

Jinak ty mapy co se dají stáhnout na netu mají tento problem. Psalo se to tady. Chybějicí bloky dat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...