Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KONKURZ na pořádání letního a podzimního srazu Peugeot Clubu 2010 UZAVŘENO

Recommended Posts

Odesláno

KONKURZ na pořádání letního a podzimního srazu Peugeot Clubu 2010

Dovolte mi jménem výkonného výboru Peugeot - Clubu vypsat konkurz na pořádání letního a podzimního srazu 2010.

Kdo z členů by měl zájem pořádat letní a podzimní sraz Peugeot-Clubu, nechť pošle do neděle 30.5.2010 (letní sraz) a do neděle 13.6.2010 (podzimní sraz) přihlášku na níže psané e-mailové adresy.

neon@peugeot-club.com

pe.tr@peugeot-club.com

vvitty@peugeot-club.com

Přihláška musí obsahovat:

- termín srazu

- místo konání

- složení organizačního týmu (včetně kontaktů)

- nástin programu

- předpokládanou cenovou kalkulaci srazu

Dorazí-li kandidátek více, bude po jejich zveřejnění - 2.6. 2010 (letní sraz) a 15.6. 2010 (podzimní sraz) probíhat volba do, kdy budou mít řádní členové možnost rozhodnout o organizačním týmu srazu.

Za předpokladu jedné jediné přihlášky, bude zveřejněn vítěz a tedy i pořadatel srazu do tří dnů od ukončení konkurzu.

Za vedení P-C

Neon

[upravil dne 15/6/2010 Neon]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Informace c.1 - Sraz v Sebetove se letosni rok nekona. Duvodem jsou krome jineho nevyhovujici prostory v kombinaci s vyhledem na destive leto - po poslednich dvou letech jiste ucastnici vedi, jak malo je tam vhodneho mista na jakekoliv aktivity.

Informace c.2 - Zadne kandidatky doposud na adresu vedeni nedorazily. Pokud zadna nedorazi do 6/6, bude termin uzaverky konkurzu prodlouzen do 13/6. V pripade, ze ani do te doby se neprihlasi poradatel srazu, bude letosni letni sraz Peugeot Clubu zrusen.

Odesláno

A to je právě ta chyba ...

Voštík? Kde tam? Ne, že bych jel pomáhat, ale měli jsme tam chatu ... jestli to jsou ty u Benešova ...

Guest minimaxa
Odesláno

Přátelé, kamarádi, podzimní sraz se již řeší - miník, méďa, péťa - červený kostelouch.

Co se týká letního, myslím si, a to je můj subjektivní názor, vypustil bych ho úplně. Pořádám srazy s Multiplama několik let, a dva velké srazy během jara - láta úplně stačí.

byl jsem minulý víkend na Mulťa srazu v Sedmihorkách - ideální místo jako alternativa ke červenýmu kostelu. ale to až pro květen 2011. jsem i v tomto případě jako pasivní člen PC ochotnej pomoct s realizací.

[upravil dne 3/6/10 minimaxa]

Odesláno

Vypusteni letniho srazu uz na pretres prislo po relativnim nezajmu o poradani srazu jarniho, resp. slouceni letniho a podzimniho do jednoho terminu - zda to bude prazdninovy, nebo az poprazdninovy melo byt na clenech a organizatorech. Takze se zda, ze tato otazka je alespon pro letosek vyresena :-)

PS: Co se podzimniho srazu tyka, vypada to ze zajemcu o poradani kluboveho vikendoveho setkani se najde vic, tak treba bude i na vyber :super Vic ale naznacovat nesmim...

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: voštík

no tak v tom pripade muzu nabidnout klidne i tydenisoustredeniv Pyselich u mne na stavbe :)

Pardon za OT

Myslíš tak, že my přes den makáme, ty nás krmíš a večer nalejváš? :)

Odesláno

Voštíku, napiš mi termíny, kdy tam jsi ... bych se stavil na pivko (pomoc nevim) ... okolí mám vcelku rád a pěkně dlouho jsem tam nebyl ... ;)

Odesláno
Původně zaslal: voštík

no tak nejak :D

Ale tak ona to není špatná nabídka, pokud by bylo zajištěno jídlo, tak proč nejít makat...

Jen by bylo dobrý napsat o jakou stavbu jde... Aby to třeba nebyla hornická činnost, či stavba mrakodrapu... :D Nebo kopání základů ve skále...

Pyšely jako ty tady u Mnichovic?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...